Follow us

Όταν έφευγε η Friend, συναντούσε τη Flower. Οι δύο βοηθοί του Μichael Jackson για την αλλόκοτη ζωή του

Κανενός άλλου ανθρώπου στον πλανήτη η ζωή δεν υπήρξε περισσότερο απομονωμένη και παράξενη. Η περίεργη σχέση με τις γυναίκες, τα παιδιά του και οι χρόνιες φοβίες του.

MissBloom TEAM
Michael Jackson

Κείμενο: Μανίνα Ντάνου

Καθημερινή (30/6/2014)

Είχε ερωτικές σχέσεις με γυναίκες, τον άκουγαν συχνά να κάνει θορυβώδες σεξ μαζί τους στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας του. Ηταν καλός και τρυφερός πατέρας για τα τρία παιδιά του, που δεν έμοιαζαν σε τίποτα με τα περισσότερα κακομαθημένα διάσημα πιτσιρίκια. Ζούσε μαζί τους απομονωμένος σε μια έπαυλη στο Las Vegas, για την οποία πλήρωνε ένα υπέρογκο ενοίκιο: 1 εκατ. δολάρια ανά εξάμηνο! Ηταν φοβικός, συχνά σε βαθμό παράνοιας. Κάθε βράδυ γύριζε όλο το σπίτι μέσα στο σκοτάδι προκειμένου να τσεκάρει αν είναι κλειδωμένες οι πόρτες. Ακουγε μόνο κλασική μουσική και ήταν βιβλιοφάγος.

Ξόδευε αλόγιστα, όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για να φροντίζει άστεγους, στους οποίους μοίραζε εκατονταδόλαρα μέσα από το αυτοκίνητό του, προκειμένου να μην τον αναγνωρίσουν. Δεν είχε ιδέα για τα περιουσιακά του στοιχεία - η μάνατζέρ του διαχειριζόταν τα πάντα. Ισως γι’ αυτό η οικονομική του κατάσταση λίγο πριν από το θάνατό του ήταν τραγική (ξενοδοχεία, εταιρείες τηλεφωνίας και τράπεζες δεν δέχονταν πλέον τις χρεώσεις του). Είχε κάκιστες σχέσεις με όλη την οικογένειά του, εκτός από τη μητέρα του. Τα αδέρφια και ο πατέρας του έπρεπε να κλείσουν ραντεβού για να τον δουν. Ηταν θύμα εκμετάλλευσης από επιτήδειους μάνατζερ και δικηγόρους, οι οποίοι συχνά τον χρέωναν έως και 600 δολάρια απλώς για να μιλήσουν μαζί του στο τηλέφωνο.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ