Follow us

Κορίνα Στεργιάδου | Δες πώς είναι σήμερα η κούκλα σύζυγος του Αντώνη Βλοντάκη - Το empowering μήνυμα πίσω από την τελευταία της εμφάνιση

Η playmate 1998 και μητέρα τριών παιδιών είναι εξίσου γοητευτική.

MissBloom TEAM
Βλοντάκης - Στεργιάδου

Ήταν 1998 όταν η Κορίνα Στεργιάδου έγινε ευρέως γνωστή, λαμβάνοντας μέρος στον δημοφιλή διαγωνισμό Playmate. Σήμερα, 24 χρόνια μετά, η σύζυγος του Αντώνη Βλοντάκη είναι εξίσου όμορφη και (πολύ) ακριβοθώρητη, μιας και έχει επιλέξει να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Αυτή αποτελείται από τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με τον πολίστα, τη Μαλένα, την Ηλέκτρα και τον Σπύρο. Παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έχει τους δικούς της πιστούς ακολούθους στο Instagram, μέσα από το οποίο φροντίζει να προωθεί μηνύματα όπως η γυναικεία ενδυνάμωση.

Μάλιστα, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, επέλεξε το πλέον κατάλληλο μπλουζάκι.

Loading...

Πρόκειται για το t-shirt που δημιούργησε για τη BSB η Αγγελική Αγγελίδη και είναι εμπνευσμένο από τον μύθο της "Μέδουσας" και το παραμύθι "το Ασχημόπαπο" του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η σχεδιάστρια είχε δηλώσει σχετικά:

Ήταν πολύ τιμητική η πρόταση που μου έκανε η BSB να εργαστώ σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά τη γυναικεία ενδυνάμωση. Οπότε έπρεπε να δώσω το δικό μου μήνυμα αισιοδοξίας, χρησιμοποιώντας τα πιο όμορφα χρώματα, ο συμβολισμός των οποίων είναι ουσιαστικός.

Επίσης, πίσω από κάθε έργο μου υπάρχει μία ιστορία. Γι' αυτό επέλεξα να φτιάξω το κεφάλι μιας γυναίκας, που τεντώνει τον λαιμό για να ακουστεί η φωνή της και ταυτόχρονα, τα μαλλιά παραπέμπουν στη Μέδουσα από τη μυθολογία, η οποία ήταν μια πανέμορφη κοπέλα που κακοποιήθηκε από τον Θεό Ποσειδωνα μέσα στον ναό της Θεάς Αθήνας και η τελευταία την μετέτρεψε σε τέρας, διότι θεώρησε ότι βεβήλωσε τον ναό της.

Στη μυθολογία, το κεφάλι της Μέδουσας, θεωρούσαν ότι έφερνε τύχη. Επίσης, τα χέρια που απεικονίζονται στο έργο φτιάχτηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε πρώτον να σχηματίζουν το σήμα του STOP στην οποιαδήποτε μορφή βίας, αλλά ταυτόχρονα να σε παραπέμπουν στα παραμύθια του Άντερσεν και συγκεκριμένα στο ασχημόπαπο. Στο εν λόγω παραμύθι, το ασχημόπαπο που μεγάλωσε μακριά από την οικογένειά του, δεν γνώριζε πως είναι κύκνος και πίστευε πως είναι ανίκανο και άσχημο μέχρι να ανακαλύψει την αξία του. Με αυτό τον τρόπο θέλω να πω ότι ο κύκνος συμβολίζει την υπομονή και το ότι ο καθένας από εμάς έχει μία ξεχωριστή δύναμη μέσα του, απλά πρέπει να ωριμάσει για να μπορέσει να αναδειχτεί".

Κορίνα Στεργιάδου | Δες πώς είναι σήμερα η κούκλα σύζυγος του Αντώνη Βλοντάκη - Το empowering μήνυμα πίσω από την τελευταία της εμφάνιση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ