Follow us

Σπύρος Χατζηαγγελάκης | 'Όταν ήμουν 12 χρονών ήμουν ερωτοχτυπημένος με την Αντιγόνη Ψυχράμη"

Οι παρεξηγήσεις σχετικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και την σεξουαλική του ταυτότητα.

MissBloom TEAM
Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot. βρέθηκε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, του οποίου την ειλικρίνεια απολαύσαμε στο παιχνίδι "Θα σου Βάλω Κουλούρα" με τον Μίνω Θεοχάρη.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο πλευρό της πρώην του, Μαίρης Συνατσάκη μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε πως η Αντιγόνη Ψυχράμη έχει υπάρξει το celebrity crush του όταν εκείνος ήταν στην ηλικία των 12 ετών, ενώ παραδέχτηκε πως με την ερωτική του ζωή δεν βγάζει άκρη. Στη συνέχεια, μίλησε για τη μεγαλύτερη γκάφα που έχει κάνει στο θέατρο, αλλά και για τις μεγαλύτερες παρεξηγήσεις που έχουν γίνει για εκείνον. Οι παρεξηγήσεις αυτές αφορούν κυρίως την σεξουαλική του ταυτότητα αλλά και το γεγονός πως πολλοί θεωρούν ότι είναι αναγνωρίσιμος εξαιτίας της πρώην σχέσης του με τη Μαίρη Συνατσάκη. Τέλος, ο ηθοποιός δήλωσε πως στο Instagram είναι κουτσομπόλης και πως φυσικά δεν συμπαθεί όλους όσους ακολουθεί στην πλατφόρμα αυτή.

"Όταν ήμουν 12 χρονών ήμουν ερωτοχτυπημένος με την Αντιγόνη Ψυχράμη. Η μεγαλύτερη γκάφα που έχω κάνει είναι το σκηνικό με τη βόμβα στο θέατρο. Εκεί και αν ντρέπομαι… Ήταν ένας χαβαλές της στιγμής και εξελίχθηκε σε τραγελαφικό γεγονός".

"Κάποιοι θεωρούν ότι έχω γίνει αναγνωρίσιμος εξαιτίας της πρώην σχέσης μου με την Μαίρη Συνατσάκη ή έχει γίνει παρεξήγηση σχετικά με τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις και τη σεξουαλική μου ταυτότητα" .

"Δεν συμπαθώ όσους ακολουθώ στο Instagram. Είμαι πολύ κουτσομπόλης, ακολουθώ τους πάντες".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ