Follow us

Ελένη Τσολάκη για Γρηγόρη Γκουντάρα | "Απλά δεν θα συνεργαζόμουν ξανά"

"Και εγώ έχω περάσει δύσκολα και άσχημα αλλά δεν θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω"

MissBloom TEAM
Ελένη Τσολάκη Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά "After Dark" θα βρεθεί απόψε (1/04) η Ελένη Τσολάκη. Μία γεύση από τη συνέντευξή της, πήραμε μέσα από την εκπομπή του Open, "Ποιος είναι πρωινιάτικα;".

Σταματίνα Τσιμτσιλή & Ελένη Τσολάκη σε χαλαρή βόλτα | Δύο διαφορετικά looks για την ίδια περίσταση

Η συζήτηση έφτασε και στη συνεργασία της Ελένης Τσολάκη και του Γρηγόρη Γκουντάρα, την οποία ο παρουσιαστής είχε χαρακτηρίσει ως τη χειρότερή του. Η Ελένη, μίλησε πρώτη φορά για το θέμα αυτό ενώ απάντησε και στο γιατί δεν σχολίασε ποτέ εκείνη τη δήλωση του Γρηγόρη Γκουντάρα. Τέλος, η Ελένη Τσολάκη είπε πως από τότε δε μιλάει με τον Γρηγόρη, αν και εκείνος της έστειλε ένα μήνυμα όταν εκείνη νοσηλεύτηκε. Συγκεκριμένα, είπε :

"Δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτές τις δηλώσεις, γιατί δεν μου αρέσει ο δημόσιος διάλογος και η δημόσια συζήτηση, δηλαδή εκτιμώ με ανθρώπους που έχω δουλέψει μαζί και έχω περάσει πέντε στιγμές μαζί τους, εκτιμώ αυτή τη διαπροσωπική σχέση που μπορεί να ξεκινήσαμε να χτίσουμε και να μην κατέληξε όπως ιδανικά θα θέλαμε, αλλά εκτιμώ εκείνες τις στιγμές.

Δε θα μου άρεσε να βγω ποτέ -κι αν έχεις δει δεν το έχω κάνει για κανέναν.. Και εγώ έχω περάσει δύσκολα και άσχημα αλλά δεν θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω, απλά δεν θα ξανασυνεργαζόμουν. Κρατάω στο μυαλό μου μόνο τα θετικά, δε θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Δεν βρίσκω τον λόγο"

"Με τον Γρηγόρη δεν είχαμε μιλήσει για πολλά χρόνια, αλλά μου έστειλε ένα μήνυμα τώρα που ήμουν στο νοσοκομείο"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ