Follow us

Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης | Στο μαγευτικό νησί της Πάρου για τις πρώτες πασχαλινές διακοπές με την κόρη τους, Ada

Η σχεδιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον Τζώνη Καλημέρη να κρατά από το χέρι την κόρης τους και μας "έλιωσε" την καρδιά.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Κοντοβά Instagram

Το Πάσχα είναι μόλις τέσσερις ημέρες μακριά και οι πασχαλινές εξορμήσεις έχουν ξεκινήσει για τους περισσότερους. Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης, πήραν την κόρη τους Ada και ταξίδεψαν στο μαγευτικό νησί της Πάρου.

Χριστίνα Κοντοβά | Τη συγκλονιστική θέα του σπιτιού της την έχει μόνο το Μουσείο της Ακρόπολης

Η Χριστίνα Κοντοβά μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες αμέσως μόλις έφτασαν. Αυτές είναι οι πρώτες πασχαλινές διακοπές που περνάνε οικογενειακώς αφού η μικρή Ada μπήκε στις ζωές τους πολύ πρόσφατα. Η χαρά του ζευγαριού δεν περιγράφεται και μάλλον ούτε και της Ada. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, μοιράστηκε φωτογραφίες από το υπέροχο τοπίο της Νάουσας ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφίσει τον μπαμπά Τζώνη Καλημέρη, να κρατά την κόρη τους από το χέρι. Επίσης, η οικογένεια, εκτός από ευτυχισμένη είναι και στιλάτη. Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε φωτογραφία από το outfit που επέλεξε για την πρώτη μέρα ενώ καταφέραμε να ρίξουμε μια ματιά και στα ρούχα του Τζώνη Καλημέρη και φυσικά, της Ada.

Δες σχετικές φωτογραφίες :

Loading...

Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης | Στο μαγευτικό νησί της Πάρου για τις πρώτες πασχαλινές διακοπές με την κόρη τους, Ada
Χριστίνα Κοντοβά
Τζώνης Καλημέρης - Ada

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ