Follow us

Έμυ Λιβανίου | Εκτός από πανέμορφη κόρη, έχει και κούκλο γιο

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος είναι πάνω απ' όλα στοργική μητέρα.

MissBloom TEAM
Έμυ Λιβανίου NDP

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του Mega και το δελτίο ειδήσεων, ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα μεγάλα κανάλια της χώρας. Ο λόγος για την Έμυ Λιβανίου, την πανύψηλη δημοσιογράφο η οποία είχε προκαλέσει αίσθηση, όχι μόνο με τις ικανότητές της αλλά και το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι απέχει και από τη δημοσιογραφία, μιας και διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή, τα τελευταία 13 χρόνια. Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, είναι μητέρα δύο παιδιών, του Κωνσταντίνου και της Αλεξάνδρας, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Αντώνη Λιβάνιο.

Είναι ιδιαίτερα στοργική μητέρα και αρκετά δεμένη και με τα δύο της παιδιά. Μάλιστα συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες, ιδίως με την Αλεξάνδρα, μιας και μαμά και κόρη είναι περισσότερο σαν φίλες.

Η Αλεξάνδρα μοιάζει πολύ στην Έμυ μιας και έχει κληρονομήσει το ύψος αλλά και τα υπέροχα μάτια της. Αυτόν ωστόσο που βλέπουμε πιο σπάνια, είναι ο μεγάλος της αδερφός Κωνσταντίνος.

Στις 15 Μαρτίου μάλιστα, η περήφανη μητέρα ευχήθηκε για τα γενέθλια του γιου της, με μία πολύ όμορφη φωτογραφία. Και κάπως έτσι αντιληφθήκαμε ότι δεν είναι μόνο η Αλεξάνδρα κούκλα, αλλά και ο αδερφός της.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ