Follow us

5 + 1 Ελληνίδες celebrities που λατρεύουν να ποζάρουν άβαφες

Στην εποχή των φίλτρων, τα παρακάτω κορίτσια κάνουν τη διαφορά.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram @elenimenegaki

Ζούμε -δυστυχώς- σε μία εποχή φιλτραρισμένη. Το photoshop δεν το συναντάμε πια μόνο σε επαγγελματικές φωτογραφίσεις περιοδικών αλλά παντού. Στις πιο απλές και καθημερινές στιγμές των περισσότερων ανθρώπων. Πολλοί και πολλές δημοσιεύουν φωτογραφίες με φίλτρα, τα οποία φροντίζουν να λειαίνουν με έναν τρόπο την εικόνα, ενώ είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που ποζάρουν δίχως μακιγιάζ. Σήμερα, υμνούμε τη φυσική ομορφιά και λέμε ένα "μπράβο" στις παρακάτω Ελληνίδες που λατρεύουν να ποζάρουν αμακιγιάριστες, δείχνοντας μας τη φυσική τους ομορφιά.

Στο νούμερο ένα της λίστας δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την Ελεονώρα Μελέτη. Η ακομπλεξάριστη παρουσιάστρια έχει παραδεχτεί και αποδείξει, πολλές μάλιστα φορές, πως δεν της αρέσει να βάφεται στην προσωπική της ζωή. Ποζάρει συνεχώς άβαφη ενώ δε διστάζει στιγμή να δείξει τις πανάδες της αλλά και να σχολιάσει τα φίλτρα που χρησιμοποιούν πολλοί, στο χώρο του θεάματος.

Loading...


Loading...


Loading...


Η επόμενη στη λίστα μας, είναι η Σίσσυ Χρηστίδου. Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια έχει αδιαμφισβήτητα, ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση. Το κόκκινο κραγιόν, σίγουρα της πάει πολύ. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με τη φυσική της ομορφιά, αυτή που φροντίζει συνεχώς να μας δείχνει μέσα από φωτογραφίες.

Loading...


Loading...


Loading...


Από το Instagram της Δούκισσας Νομικού εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως η παρουσιάστρια, αγαπά να κυκλοφορεί άβαφη. Αν και μητέρα δύο παιδιών, κάθε φορά που την βλέπουμε χωρίς μακιγιάζ, μοιάζει η ίδια με παιδί. Οι φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ είναι πολλές ενώ σε όλες, είναι πραγματικά πανέμορφη.

Loading...


Loading...


Loading...


Συνεχίζουμε τη λίστα με τη μία και μοναδική, Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για το μακιγιάζ. Όταν όμως σβήνουν τα τηλεοπτικά φώτα, δείχνει να προτιμά τη φυσική ομορφιά καλημερίζοντας μας μάλιστα πολλές φορές με το άβαφο, υπέροχο πρόσωπό της.

Loading...


Loading...


Loading...


Η Βίκυ Καγιά φυσικά και έχει τη δίκη της θέση σε αυτή τη λίστα. Το μοντέλο λατρεύει το minimal, κάτι που είναι εμφανές από το στιλ της αλλά και το μακιγιάζ της. Δε βάφεται ποτέ έντονα, αρκείται σε λίγα προϊόντα ενώ τη φυσικη της ομορφιά μάς την έχει "χαρίσει" απλόχερα, πολλές φορές.

Loading...


Loading...


Loading...


Τελευταία στη λίστα αλλά όχι στις καρδιές μας, είναι η Μαίρη Συνατσάκη. Η επιχειρηματίας και λάτρης των social media έχει δικαιωματικά μία ιδιαίτερη θέση στην εν λόγω λίστα. Τις περισσότερες φορές, την βλέπουμε άβαφη. Μάλιστα, η Mairiboo έχει μιλήσει ανοιχτά για τα σημάδια στο πρόσωπό της από τη ροδόχρους ακμή ενώ στο κανάλι της στο YouTube, έχει κάνει και ένα βίντεο σχετικό με τα φίλτρα και την επιρροή τους στη ζωή μας.

Loading...


Loading...


Loading...


Το βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ