Follow us

Summer body | Ελληνίδες celebrities που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις ατέλειές τους

Πολλές γυναίκες τις κατακρίνουν για το σώμα τους και κάποιες ξέρουν πως να απαντούν σωστά και να... κλείνουν τα στόματα!

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα

Στη σημερινή μας εποχή, η εμφάνιση για πολλούς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο λόγω των social media.

Τα φίλτρα και τα ρετούς, κάνουν πολλές γυναίκες να "αγχώνονται" για την εξωτερική τους εμφάνιση και να ψάξουν το τέλειο που... δεν υπάρχει.

Κάποιες από αυτές έχουν μιλήσει "ανοιχτά" για το σώμα και τις ατέλειές τους και δείχνουν πόσο ακομπλεξάριστες είναι!

Η Χριστίνα Μπόμπα, πρόσφατα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως λόγω της γέννας, το σώμα της άλλαξε. Αυτό, δεν σημαίνει πως θα κλειστεί σπίτι της και δεν θα βάλει μαγιό. Τα σχόλια που δέχθηκε ήταν θετικά!

Η Έλενα Παπαρίζου όταν ήταν κριτής στο The Voice, πολύς κόσμος της σχολίασε πως έχει παχύνει. Όταν όμως δεν σε νοιάζει τίποτα, ξέρεις και να απαντάς. Όταν είχε πάει στον Γρηγόρου Αρναούτογλου και την ρώτησε γι αυτό το θέμα, εκείνη απάντησε : "Απο την στεναχώρια μου, πήγα και έφαγα μπέργκερ".

Η Μαρία Σολωμού είναι μια ακομπλεξάριστη γυναίκα και έχει φάνει πολλές φορές. Ναι, είναι αδύνατη αλλά σε ένα post στο Instagram της έδειξε τις μικρές ατέλειες που έχει στο σώμα της και πως είναι περήφανη γι αυτές.

Η θεά της μουσικής σκηνής, Ελένη Φουρέιρα είναι και πολύ - πλοκή αλλά και μια γυναίκα η οποία δεν έχει κανένα θέμα να μιλήσει για ατέλειες. Όπως, άλλωστε το ανήρτησε στο Instagram σε ένα στόρι που έδειχνε τις ραγάδες της.

Και η Δανάη Μπάρκα έχει κάνει ανάρτηση στέλνοντας μια απάντηση σε εκείνους που της έκαναν σχόλια για το σώμα της. Ειδικά η Δανάη Μπάρκα είναι μια απο τις πιο ακομπλεξάριστες γυναίκες.

Η Μαρία Κορινθίου είναι μια απο τις πιο σέξι γυναίκες με τις "καυτές" καμπίλες της. Και εκείνη έχει τοποθετηθεί δημόσια για το σώμα και τις αναλογίες της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ