Follow us

10 stars που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν

Με αφορμή την πρόσφατη εξομολόγηση του Brad Pitt, θυμόμαστε 10 διάσημους της Ελλάδας και του εξωτερικού που δεν έχουν διστάσει να μιλήσουν ανοιχτά και ειλικρινά για την υγεία τους.

MissBloom TEAM
Brad Pitt Splash News / Ideal Image

Με αφορμή την προσωπική και άκρως σοκαριστική εξομολόγηση του Brad Pitt για τη νόσο από την οποία πάσχει, σήμερα θυμόμαστε 10 διάσημους που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Πρώτος στη λίστα, με την πιο πρόσφατη εξομολόγηση, είναι φυσικά ο Brad Pitt. Ο διάσημος ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη μιλώντας ανοιχτά για τη μάχη του με την "προσωποαγνωσία" ή αλλιώς "τύφλωση του προσώπου". Η σπάνια αυτή πάθηση, δεν επιτρέπει στον 58χρονο ηθοποιό να αναγνωρίζει αλλά ούτε και να θυμάται πρόσωπα.

Loading...

Μία παρόμοια είδηση μάς στεναχώρησε και στις αρχές Απριλίου, όταν ο αγαπημένος Bruce Willis αποκάλυψε πως πάσχει από αφασία, βάζοντας έτσι ένα τέλος στην καριέρα του στην υποκριτική.

Loading...

Άλλος ένα ηθοποιός που έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει, είναι ο Tom Hanks. Το 2016 ο γνωστός ηθοποιός μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για τη διάγνωσή του με διαβήτη τύπου 2, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του "βλάκα" που αγνοούσε μέχρι τότε τις ιατρικές συμβουλές.

Loading...

Ανοιχτά έχει μιλήσει και η Lady Gaga. Η πασίγνωστη pop star πάσχει εδώ και χρόνια από ινομυαλγία. Η ίδια, έκανε την αποκάλυψη το 2017 μέσα από το ντοκιμαντέρ του Netflix "Gaga: Five Foot Two”. H ινομυαλγία είναι μία ασθένεια με ψυχοσωματικό υπόβαθρο για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία.

Loading...

To 2015, η Selena Gomez αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με ερυθηματώδη λύκο, κάνοντας μάλιστα, δύο χρόνια αργότερα, μεταμόσχευση νεφρού. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για αυτή την περιπέτεια υγείας ενώ έχει αποκαλύψει πως έχει διαγνωστεί και με διπολική διαταραχή.

Loading...

Περνώντας στην εγχώρια showbiz, συναντάμε πολλούς ανθρώπους που έχουν μιλήσει εξίσου ανοιχτά και ειλικρινά. Ένας από αυτούς, είναι και ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο ηθοποιός έχει αποκαλύψει πως πάσχει από ψωρίαση λέγοντας μάλιστα πως από την ίδια πάθηση υπέφερε και ο πατέρας του.

10 stars που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν

Και η Ορθούλα Παπαδάκου είναι μία από εκείνες που δεν έχει διστάσει να αναφερθεί δημοσίως στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Πιο συγκεκριμένα, η Ορθούλα Παπαδάκου συγκλόνισε το 2017 όταν αποκάλυψε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Loading...

Από μία σπάνια ασθένεια πάσχει και ο Νίνο. Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής πάσχει από αθροιστική κεφαλαλγία. Η εν λόγω πάθηση προσβάλει έναν στους 10.000 ανθρώπους ενώ ο τραγουδιστής την έχει χαρακτηρίσει βασανιστική.

Loading...

Λίγα χρόνια πριν, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε ότι πάσχει από κοιλιοκάκη. Η σπάνια αυτή ασθένεια επηρεάζει το στομάχι και τη διατροφή. Η τραγουδίστρια δε μπορεί να καταναλώσει καμία τροφή που περιέχει γλουτένη.

Loading...

Πρόσφατα, η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε σε συνέντευξή της για τη νόσο Crohn από την οποία πάσχει. Η ίδια έχει δηλώσει πως το αυτοάνοσο αυτό, "γεννήθηκε" από μία εξαιρετικά δύσκολη ψυχική κατάσταση.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ