Follow us

Μαμά για δεύτερη φορά, μέσω παρένθετης | Η Khloé Kardashian συγχώρεσε τις απιστίες του Tristan Thompson - περιμένουν σύντομα το γιο τους

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2021.

MissBloom TEAM
khloe kardashian μαλλιά

Γονείς για δεύτερη φορά και μέσω παρένθετης μητέρας, φαίνεται πως θα γίνουν η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson. Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου με τον εκπρόσωπο τύπου της διάσημης reality star να το επιβεβαιώνει.

Όπως όλα δείχνουν, η True Thompson θα αποκτήσει σύντομα έναν αδερφό, ο οποίος μάλιστα λέγεται πως συνελήφθη τον Νοέμβριο. Η Khloé Kardashian έχει μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για τον αγώνα της με τη γονιμότητα ενώ σε κάποιο επεισόδιο των "The Kardashians", είχε αναφερθεί πως αν η ίδια αποφάσιζε να κυοφορήσει, θα βρισκόταν σε "υψηλό κίνδυνο".

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα αποκτήσει έναν αδερφό που συνελήφθη τον Νοέμβριο". ανέφερε στο People ο εκπρόσωπος τύπου της Khloé

Ενώ το TMZ έγραψε : "Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην παρένθετη μητέρα για την ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloe να επικεντρωθεί στην οικογένειά της".

Θυμίζουμε πως η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 4χρονη σήμερα True Thompson ενώ ο πρώην αθλητής έχει δύο ακόμη παιδιά, 1 και 5 ετών. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2021 έπειτα από την είδηση της εγκυμοσύνης της Maralee Nichols.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ