Follow us

Kim Kardashian - Pete Davidson | Έβαλαν τέλος στη σχέση τους

Όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω τους και τα social media ''ζούσαν'' για κάθε τους φωτογραφία, τώρα όμως αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον έρωτα τους.

MissBloom TEAM
Kim Kardashian -  Pete Davidson | Έβαλαν τέλος στη σχέση τους Splash/Ideal Images

Όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω τους και τα social media ''ζούσαν'' για κάθε τους φωτογραφία, τώρα όμως αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον έρωτα τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για την Kim Kardashian και τον ηθοποιό Pete Davidson.

Η είδηση του χωρισμού τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, όπως μεταδίδουν το ''E! News'' και το ''People'' το ζευγάρι χώρισε πριν από λίγες ημέρες. Πηγή κοντά στο ζευγάρι αναφέρει πως ''έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά ανακάλυψαν ότι η μεγάλη απόσταση και τα απαιτητικά προγράμματά τους έκαναν πραγματικά δύσκολο να διατηρήσουν μια σχέση''.

Loading...

Εκπρόσωπος της Kim Kardashian αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ εκπρόσωπος του Pete Davidson δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

Το ειδύλλιο του ζεύγους ξεκίνησε όταν η 41χρονη Kim Kardashian παρουσίασε το κωμικό τηλεοπτικό show ''Saturday Night Live'' τον Οκτώβριο του 2021 και έκτοτε μας χάρισαν επικές στιγμές στα κόκκινα χαλιά και τα social media.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ