Follow us

Σκάνδαλο | Η Angelina Jolie διέρρευσε τις φωτογραφίες με τον Brad Pitt, όταν εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την Jennifer Aniston

17 χρόνια μετά, το coolness και το αξιοπρεπές προφίλ της διάσημης ηθοποιού, κινδυνεύει να καταρρεύσει!

MissBloom TEAM
Brangelina Splash News / Ideal Image

Το μακρινό 2005, και ενώ ο Brad Pitt ήταν παντρεμένος με την Jennifer Aniston, τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν τον ήθελαν ζευγάρι με την Angelina Jolie. Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν καθώς δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό US Weekly φωτογραφίες της Angelina Jolie και του Brad Pitt, από την πρώτη τους κοινή έξοδο.

Σήμερα, 17 ολόκληρα χρόνια μετά, ο Jann Wenner αποκαλύπτει στο βιβλίο του με τίτλο "Like a rolling stone", πως η Angelina Jolie είναι αυτή που διέρρευσε στον τύπο τις φωτογραφίες της με τον Brad Pitt. Συγκεκριμένα, ο Jann Wenner αποκάλυψε πως το 2005, όταν ήταν ιδιοκτήτης του US Weekly, ένας φωτογράφος με τον οποίο συνεργαζόταν δέχτηκε ένα τεράστιο φιλοδώρημα από την ηθοποιό με σκοπό να δημοσιευτούν οι εν λόγω φωτογραφίες. Μάλιστα, η Angelina Jolie φαίνεται πως ανέφερε στον φωτογράφο πολλές λεπτομέρειες από την έξοδό τους, ώστε να τραβηχτούν οι τέλειες paparazzi φωτογραφίες.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ