Follow us

Η Σαϊεντολογία "χώρισε" τον Τοm Cruise από την Νicole Kidman

Σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο που κυκλοφορεί, ο Τοm Cruise χώρισε με την Νicole Kidman επειδή το κίνημα της σαϊεντολογίας την θεωρούσε "κακή επιρροή".

MissBloom TEAM
kidman Splash news/Ideal image

Ο Τοm Cruise και η Νicole Kidman ήταν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 90′. Υπήρξαν παντρεμένοι για πάνω από 11 χρόνια ενώ μαζί είχαν υιοθετήσει δυο παιδιά.

Τώρα ένα νέο βιβλίο, το "A Billion Years: My Escape From a Life in the Highest Ranks of Scientology" (Ένα δισεκατομμύριο χρόνια: Η απόδρασή μου από μια ζωή στις υψηλότερες βαθμίδες της Σαϊεντολογίας), έρχεται να ρίξει φως στο χωρισμό του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, το βιβλίο αποκαλύπτει πως ο ηθοποιός του Top Gun ξεκίνησε να απομακρύνεται από την Σαϊεντολογία όταν γύριζε την ταινία "Μάτια Ερμητικά Κλειστά" του Stanley Kubrick, με την Νicole Kidman το 1997. Ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα -σύμφωνα με τον πρώην αξιωματούχο της Εκκλησίας Μike Rider- ο Τοm Cruise αγνοούσε τις κλήσεις του επικεφαλής της Σαϊεντολογίας, David Miscavige. Τότε, εκείνος έστειλε ένα στέλεχος της εταιρίας στην Αγγλία ώστε να ελέγξει και να επαναφέρει τον ηθοποιό.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ