Follow us

Η Χρυσηίδα Γκαγκούτη είναι το πιο αστείο και ακομπλεξάριστο κορίτσι του ελληνικού YouTube

Είναι το κορίτσι που θα ήθελες για φίλη, για σύντροφο ή το κορίτσι με το οποίο σίγουρα θα ήθελες κάποια στιγμή να παρτάρεις.

MissBloom TEAM
Χρυσηίδα Γκαγκούτη Instagram

Η Χρυσηίδα Γκαγκούτη ξεκίνησε να ασχολείται με το YouTube πριν από δύο χρόνια. Σήμερα, το κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη αριθμεί στο κανάλι της πάνω από 70 χιλιάδες εγγεγραμένους χρήστες, τους οποίους αγαπά να αποκαλεί φίλους της.

Σε όποιο βίντεό της και αν κάνεις "κλικ", η 25χρονη κοπέλα θα σε κάνει να νιώσεις οικεία ενώ το σίγουρο είναι πως μέχρι να τελειώσει, θα έχεις ξεκαρδιστεί στα γέλια. Μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και δηλώνει πως δε θέλει ποτέ της να μετακομίσει στην Αθήνα. Της αρέσει να τραγουδάει και το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Σε κάθε live της εμφάνιση, τα εισητήρια εξαντλούνται γρήγορα από θαυμαστές και φίλους. Σπουδάζει Θεολογία, αγαπάει να πειραματίζεται με το makeup και τα μαλλιά της ενώ από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται πως αγαπάει να ποζάρει.

Όπως αγαπάει και τις όμορφες καμπύλες της, προτρέποντας κι'άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. Η 25χρονη δείχνει επίσης να λατρεύει τα statement κομμάτια ενώ πολύ συχνά, επιλέγει ρούχα που τονίζουν το sexiness που φέρει ως γυναίκα.

Η Χρυσηίδα Γκαγκούτη είναι το ακομπλεξάριστο κορίτσι που θα σε κάνει να γελάσεις μέχρι δακρύων. Είναι το κορίτσι που θα ήθελες για φίλη, για σύντροφο ή το κορίτσι με το οποίο σίγουρα θα ήθελες κάποια στιγμή να παρτάρεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ