Follow us

Αντωνία Καλλιμούκου | Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Νίκο Παραδείση και τα extra μακριά μαλλιά της

Που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Αντωνία Καλλιμούκου;

MissBloom TEAM
Αντωνία Καλλιμούκου NDP Photo Agency

Μετά από μία καριέρα στην τηλεόραση που μετρούσε αρκετά χρόνια και έχοντας συνεργαστεί με διάσημες παρουσιάστριες όπως η Ελένη Μενεγάκη, τα τελευταία χρόνια η Αντωνία Καλλιμούκου έχει αποφασίσει να μείνει εκτός media και να κρατήσει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram, αποφάσισε να αλλάξει τελείως καριέρα και να επιστρέψει στα έδρανα του πανεπιστημίου, αφού πλέον φοιτά στη Νομική Σχολή Αθηνών. Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ίδια με τον σύζυγό της, Νίκο Παραδείση να κάνουν τις αγορές τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστείων.

Η Αντωνία Καλλιμούκου φορούσε ένα μακρύ shirt dress με μαύρη δερμάτινη ζώνη που τόνιζε τη μέση της και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι flat εσπαντρίγιες. Αυτό που ξεχωρίσαμε από το look της ωστόσο είναι τα πολύ μακριά κατάξανθα μαλλιά της.

Υπενθυμίζουμε πως η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Νίκος Παραδείσης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία τελετή ύπο άκρα μυστικότητα πριν από έναν χρόνο. Μάλιστα, στο γάμο τους βρέθηκαν λίγα άτομα από το στενό οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία έξι χρόνια με τις δημόσιες εμφανίσεις τους ωστόσο να είναι ελάχιστες.

Αντωνία Καλλιμούκου | Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Νίκο Παραδείση και τα extra μακριά μαλλιά της
Αντωνία Καλλιμούκου
Αντωνία Καλλιμούκου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ