Follow us

Prada Paradoxe | Emma Watson, Τόνια Σωτηροπούλου, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο εντυπωσιακό λανσάρισμα του νέου αρώματος της Prada - Όλες οι εμφανίσεις

Στο φαντασμαγορικό party της Prada, που διοργανώθηκε στις 13 Οκτωβρίου στο HERE, στην καρδιά του Λονδίνου, βρέθηκαν celebrities από όλο τον κόσμο.

MissBloom TEAM
πραδα

Aπό τους Διακεκριμένους Αρωματοποιούς της Givaudan Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu και Antoine Maisondieu, το νέο Prada Paradoxe τιμά την πολυδιάστατη φύση της γυναίκας και μέσα από ένα παιχνίδι αντιθέσεων επαναπροσδιορίζει τον έντονο γυναικείο αισθησιασμό. Με κυρίαρχες τις νότες από μπουμπούκι νερολί και άνθος γιασεμιού, η διαχρονική λουλουδάτη αίσθηση ενός λευκού μπουκέτου μετασχηματίζεται με την πρωτοποριακή οσφρητική υπογραφή της συμφωνίας Ambrofix™ και Serenolide™ δημιουργώντας ένα οικείο άρωμα μεγάλης διάρκειας.

Το λανσάρισμα του νέου, refillable αρώματος, Prada Paradoxe, γιορτάστηκε με ένα μεγάλο, φαντασμαγορικό party, που διοργανώθηκε από την Prada Beauty στις 13 Οκτωβρίου στο HERE, στην καρδιά του Λονδίνου. Το event πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Frieze Week και πλαισιώθηκε από DJ sets και performances από τους JAMIE XX, FLOATING POINTS, ANZ & ELKKA.

Prada Paradoxe | Emma Watson, Τόνια Σωτηροπούλου, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο εντυπωσιακό λανσάρισμα του νέου αρώματος της Prada - Όλες οι εμφανίσεις
Prada

Στο event βρέθηκε η πρέσβειρα του Prada Paradoxe, Emma Watson, αλλά και πολλές ακόμα διεθνούς φήμης προσωπικότητες, όπως οι Milly Alcock, Pa Salieu, Charithra Chandran, Ncuti Gatwa, Little Simz, Priya Ragu, Callum Turner, Sheila Atim, Richie Shazam, AJ Tracey, Leo Mandella, Callum Mullin και Jonah Hauer-King. Μαζί τους βρέθηκαν και εκπρόσωποι των σημαντικότερων ελληνικών έντυπων και ψηφιακών τίτλων.

Prada

H ambassador του Prada Paradoxe, Emma Watson

Prada

Camille Charriere

Prada

Milly Alcock

Και η Ελλάδα εκπρoσωπήθηκε από λαμπερούς προσκεκλημένους, που ξεχώρισαν. Η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση, η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, η influencer και παρουσιάστρια Έλενα Γαλίφα, το μοντέλο και παρουσιάστρια Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ο φωτογράφος Κώστας Σπάθης ήταν τα διάσημα ονόματα της ελληνικής αποστολής.

Prada

Tόνια Σωτηροπούλου

Prada

Τζωρτζίνα Λιώση

Prada

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Prada

Έλενα Γαλίφα

Ελένη Στασινοπούλου
Ελένη Στασινοπούλου

#Neverthesamealwaysmyself

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ