Follow us

Πέγκυ Σταθακοπούλου | Αυτή είναι η κούκλα, 18χρονη κόρη της ηθοποιού που σπουδάζει στην Κτηνιατρική Σχολή

Η Χριστίνα Καλδή είναι ένα χαμογελαστό, άκρως μοντέρνο και γυμνασμένο κορίτσι.

MissBloom TEAM
Πέγκυ Σταθακοπούλου Instagram

Πριν από 18 χρόνια, η Πέγκυ Σταθακοπούλου έγινε για πρώτη φορά μητέρα φέρνοντας στη ζωή τη μονάκριβη κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον αρχιτέκτονα, Αλέξανδρο Καλδή.

Η Κατερίνα Λάσπα σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη μικρή της κόρη, Ανδριανή Νικολοπούλου

Η Χριστίνα Καλδή, η 18χρονη σήμερα κόρη του αγαπημένου ζευγαριού, είναι ένα χαμογελαστό και άκρως μοντέρνο κορίτσι που φροντίζει να κρατάει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η μονάκριβη κόρη της ηθοποιού δεν ασχολείται με την υποκριτική αλλά ούτε και με τον κόσμο της showbiz, καθώς έχει επιλέξει να ακολουθήσει έναν πιο ακαδημαϊκό δρόμο. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιούλιο, η 18χρονη Χριστίνα αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών μπαίνοντας στην Κτηνιατρική Σχολή.

Το μελαχρινό κορίτσι έχει ένα εντυπωσιακό παρουσιαστικό ενώ φαίνεται, μέσα από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως αγαπάει τις φωτογραφίες όπως ακριβώς αγαπάει και εκείνη ο φωτογραφικός φακός.

Μάλιστα, η 18χρονη φαίνεται επίσης πως λατρεύει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της με τη μητέρα της, καθώς οι δυο τους κάνουν πολλά ταξίδια και πολλές εξόδους. Για την ακρίβεια, το Instagram της ηθοποιού "πλημμυρίζει" από κοινές τους φωτογραφίες και γλυκά στιγμιότυπα από κάθε τους περιπέτεια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ