Follow us

Prenatal Pilates | Η γυμναστική που επιλέγει στην εγκυμοσύνη της γνωστή Ελληνίδα Influencer

Γυμνάζεται δίπλα στη θάλασσα λίγο πριν γεννήσει και μας εξηγεί τα οφέλη του Pilates για εγκύους.

MissBloom TEAM
Γεωργαλά

Μερικές πολύ τρυφερές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram η Νεφέλη Γεωργαλά. Αφορμή στάθηκε η γυμναστική που επιλέγει κατά τους μήνες αυτούς της κύησης, που δεν είναι άλλη από το Prenatal Pilates.

Λίγο αφότου λοιπόν γνωστοποίησε τα ευχάριστα νέα πως περιμένει το πρώτο της παιδί, ήρθε η στιγμή να ποζάρει ξανά με φουσκωμένη κοιλίτσα- αυτή μάλιστα τη φορά με το outfit της γυμναστικής της.

Θυμίζουμε ότι η γνωστή digital creator διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Σιγκαπούρη, από όπου και αναρτά όλες αυτές τις καλαίσθητες φωτογραφίες.

Loading...

Τι είναι το Prenatal Pilates

Όπως και πολλές ακόμη γυναίκες, έτσι και η Νεφέλη Γεωργαλά, δεν εγκαταλείπει τη γυμναστική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Φυσικά, έχει βρει τους πλέον ενδεδειγμένους τρόπους να μην χάνει επαφή με την άσκηση, προάγοντας παράλληλα την προσωπική της πνευματική και σωματική υγεία, αλλά και του εμβρύου.

Prenatal Pilates | Η γυμναστική που επιλέγει στην εγκυμοσύνη της γνωστή Ελληνίδα Influencer

Κάπου εδώ λοιπόν, μας μίλησε και για ένα συγκεκριμένο είδος Pilates, προσαρμοσμένο στην τόσο ιδιαίτερη αυτή περίοδο. Ο λόγος για το Prenatal Pilates, το οποίο συστήνουν πολλοί coaches κατά τη διάρκεια του συναρπαστικού αυτού ταξιδιού και συμβάλλει στη βελτίωση των πόνων της μέσης και του αυχένα.

Η ίδια η influencer είπε για την εμπειρία της με το Prenatal Pilates:

Εδώ και πολλά χρόνια και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι μία από τις λίγες μορφές άσκησης που κάνω (εκτός από το πολύ περπάτημα και το κολύμπι).

Το Prenatal Pilates είναι πολύ επωφελές για τις μέλλουσες μητέρες καθώς είναι γνωστό ότι ενδυναμώνει το πυελικό έδαφος, επιμηκύνει τη σπονδυλική στήλη και δημιουργεί κινητικότητα με ασφαλή τρόπο, αποτρέποντας τους τραυματισμούς.

Προετοιμάζει το σώμα για τον τοκετό και η βαθιά αναπνοή είναι απίστευτα ευεργετική τόσο για τη μητέρα όσο και για το παιδί.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ