Follow us

Μεγάλα εκφραστικά μάτια και σαρκώδη χείλη | Δείτε την ενός έτους Μελίνα Νικολαΐδη στο αεροδρόμιο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή

Με αφορμή τα 20ά της γενέθλια.

MissBloom TEAM
Μελίνα Νικολαίδη NDP

Τα 20 της χρόνια κλείνει σήμερα η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, και όπως είναι φυσικό, η διάσημη μητέρα της, της έχει ήδη ευχηθεί μέσω Instagram. Eμείς, με αφορμή τα γενέθλια της όμορφης νεαρής, θυμηθήκαμε μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της, σε ηλικία ενός έτους.

Το 2005 η Μελίνα Νικολαΐδη ήταν μόλις ενός έτους ενώ η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, μεσουρανούσε με τον πλατινένιο και νέο τότε δίσκο, "Στην αυλή του παραδείσου".

Η Μελίνα Νικολαΐδη μόλις ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία με τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

19 χρόνια πριν, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε συνεχώς συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ δε δίσταζε να παίρνει μαζί και τη νεογέννητη κόρη της, Μελίνα. Μαμά και κόρη μάς χάριζαν από τότε όμορφα και γλυκά στιγμιότυπα, ενώ η αλήθεια είναι πως οι paparazzi ακολουθούσαν παντού την τραγουδίστρια, απαθανατίζοντας κάθε βήμα της νέας τότε μαμάς και πετυχημένης pop τραγουδίστριας.

Σήμερα, γυρίσαμε τον χρόνο πίσω και θυμηθήκαμε το μακρινό 2005, όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο, ντυμένη με μία τζιν, mini φούστα και cowboy μπότες και καπέλο, να κρατάει στην αγκαλιά της την ενός έτους τότε κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Μεγάλα εκφραστικά μάτια και σαρκώδη χείλη | Δείτε την ενός έτους Μελίνα Νικολαΐδη στο αεροδρόμιο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή
Μελίνα Νικολαΐδη
Μελίνα Νικολαΐδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ