Follow us

"Τα μαλλιά σου είναι χάλια" | Το απίστευτο σχόλιο στη Μαρία Ηλιάκη από την κόρη της

"Γι' αυτό το ξανθό μιλάει όλη η Αθήνα": Η απάντηση της παρουσιάστριας στην κόρη της.

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη

Ένα πολύ αστείο βίντεο με την κόρη της ανέβασε η Μαρία Ηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό την βλέπουμε να έχει ένα σύντομο διάλογο με την κόρη της, Κατερίνα, η οποία και δεν διστάζει να απαντά με ειλικρίνεια σε όλα τα ερωτήματα της μητέρας της.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ | Ποζάρει με πλεκτό bra και μας δείχνει τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της

Θυμίζουμε πως πρόκειται για τη μοναχοκόρη της παρουσιάστριας και καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της και γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη. Πλέον είναι 1,5 έτους και έχει αλλάξει τη ζωή και των δυο τους, αποτελώντας την πρώτη τους προτεραιότητα.

Loading...
Loading...
Loading...

Το πρωί της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου λοιπόν, η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους ένα Instagram story όπου την βλέπουμε να είναι δίπλα στη μικρή Κατερίνα, λίγο αφότου ξύπνησε. Όπως είναι φυσικό, έχει το γνωστό "bed hair", το ακατάστατο και messy δηλαδή εκείνο look με το οποίο λίγο-πολύ ξυπνάμε όλες.

Όταν λοιπόν ρώτησε την κόρη της πώς της φαίνονται τα μαλλιά της, εκείνη δεν δίστασε να πει "χάλια". Τότε όμως η παρουσιάστρια επέμεινε και την ρώτησε ξανά, με τη μικρή Κατερίνα να απαντά και πάλι μονολεκτικά δίνοντας την ίδια ακριβώς απάντηση.

Τότε η Μαρία Ηλιάκη αστειεύτηκε λέγοντας "όχι και χάλια. Γι' αυτό το ξανθό μιλάει όλη η Αθήνα. Θα σε ακούσει και ο Βιλλιώτης και θα έχουμε άλλα". Αναφερόταν φυσικά στον Νικόλα Βιλλιώτη, τον γνωστό hair colorist που επιμελείται την απόχρωση των μαλλιών της.

"Τα μαλλιά σου είναι χάλια" | Το απίστευτο σχόλιο στη Μαρία Ηλιάκη από την κόρη της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ