Follow us

Έλλη Κοκκίνου για Καίτη Γαρμπή | "Δε μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να συνεργαστώ με την Καίτη Γαρμπή στο J2US"

Η κάμερα της Super Κατερίνα πέτυχε την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο και μίλησε για το J2US και το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Καίτη Γαρμπή.

MissBloom TEAM
Έλλη Κοκκίνου Instagram

Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στο αεροδρόμιο και εκεί την ''τσάκωσε'' η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Διονύση Σχοινά αλλά και το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Καίτη Γαρμπή.

Συγκεκριμένα είπε:

"Μου έχει γίνει πρόταση να πάω ως coach στο J2US και αρνήθηκα γιατί είναι κάτι που δε με ενδιαφέρει. Σαν κριτής ναι, θα με ενδιέφερε να πάω. Γιατί όχι και με την ίδια ομάδα; Δε μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να συνεργαστώ με την Καίτη Γαρμπή στο J2US. Σαν φήμη το έχω ακούσει αλλά πρόταση δε μου έχει γίνει.

Η Έλλη Κοκκίνου μόλις έγινε ξανθιά | Η αναζωογονητική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της

Αν οι συνθήκες είναι αυτές που αρμόζουν και το επιτρέπουν σε εμένα και στον άλλο καλλιτέχνη και οι προϋποθέσεις είναι αυτές που πρέπει, βεβαίως, γιατί όχι; Εγώ δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με την Καίτη Γαρμπή και δε νομίζω να έχει κι εκείνη".

Πριν λίγο καιρό, είχαν ακουστεί και οι φήμες πως η Έλλη Κοκκίνου θα συνεργαζόταν με τον Διονύση Σχοινά αλλά αυτό όπως φάνηκε, δεν ίσχυε αφού συνεργάζεται με την Ήβη Αδάμου.

Έλλη Κοκκίνου για Καίτη Γαρμπή | "Δε μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να συνεργαστώ με την Καίτη Γαρμπή στο J2US"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ