Follow us

Όσα δήλωσε ο ράφτης του παλατιού για τη διαμάχη της Meghan Markle και της Kate Middleton

Ο πρίγκιπας Harry ανέφερε στο βιβλίο του το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στις δύο δούκισσες λίγες ημέρες πριν τον γάμο.

MissBloom TEAM
meghan Splash News / Ideal Image

Ο πρίγκιπας Harry ήταν διατεθειμένος να αποκαλύψει διάφορα κομμάτια της προσωπικής του ζωής στο νέο του βιβλίο "Spare" (Ρεζέρβα), προκειμένου να πει την ιστορία του από τη δική του πλευρά. Ανάμεσα σε αυτά διηγήθηκε και το περιστατικό με τα φορέματα των κοριτσιών του γάμου του που θα συμμετείχαν ως παρανυφάκια, που ήταν η αφορμή για να μαλώσουν η Meghan Markle με την Kate Middleton.

Ειδικότερα, ο δούκας του Sussex συμπεριέλαβε στις σελίδες του βιβλίου του τα μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους οι δύο δούκισσες, που οδήγησαν τη Markle να ξεσπάσει σε δάκρυα λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Harry ανέφερε το όνομα του ράφτη που είχε αναλάβει τη μεταποίηση των φορεμάτων, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έδωσε μία συνέντευξη στη Daily Mail. Ο λόγος για τον Ajay Mirpuri, ο οποίος ήταν παρών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου. Σύμφωνα με τον Mirpuri, δεν υπήρξε κάποιος τσακωμός εκείνες τις ημέρες, τον οποίο να αντιλήφθηκε εκείνος.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ