Follow us

Νίκος Βέρτης | "Αν ήμουν gay δεν θα ντρεπόμουν να το πω δημόσια"

"Μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω"

MissBloom TEAM
Νίκος Βέρτης NDP

Viral έχει γίνει τις τελευταίες μέρες μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Νίκος Βέρτης στο περιοδικό "People", πριν από μερικά χρόνια. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει τότε ανοιχτά για όλα όσα γράφονταν για εκείνον στην αρχή της καριέρας του ενώ είχε αναφερθεί και στις φήμες που την ήθελαν να είναι ομοφυλόφιλος.

Γιώργος Καπουτζίδης | "Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επειδή είμαι gay, λυπάμαι που ήταν κοινό μου"

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε τότε υπογραμμίσει πως αν ήταν gay θα το παραδεχόταν τονίζοντας μάλιστα πως ο ίδιος δεν έχει ούτε "1% μέσα του ομοφυλοφιλικές τάσεις".

"Αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, ξέρεις, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου".

"Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να νιώθω την ανάγκη να αποδείξω τι είμαι. Όσα λάθη και να έχω κάνει στη ζωή μου, η ηθική μου είναι πάντα ψηλά και μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ