Follow us

Harry Styles | Οι αντιδράσεις στα social media ύστερα από τον αμφιλεγόμενο ευχαριστήριο λόγο του στα Grammy

Ο διάσημος τραγουδιστής έλαβε το πιο σημαντικό βραβείο της βραδιάς.

Harry Styles Splash News / Ideal Image

Όσο κι αν οι φαν της Beyoncé αντιστάθηκαν να χειροκροτήσουν στη νίκη του Harry Styles, ο οποίος κέρδισε το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς στα βραβεία Grammy, φωνάζοντάς του κατά τον ευχαριστήριο λόγο του πως η Queen Bey έπρεπε να βρίσκεται εκεί, ο ίδιος προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του και να βρει τις σωστές λέξεις. Και το έκανε εν μέρει.

Ο διάσημος τραγουδιστής ακούγοντας το όνομά του δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που βίωνε εκείνη τη στιγμή, λαμβάνοντας στη συνέχεια το βραβείο στα χέρια του. Όπως δήλωσε για την ανάδειξη του άλμπουμ του, Harry's House, "νομίζω πως τις βραδιές σαν αυτές είναι σημαντικό για εμάς να θυμόμαστε πως δεν υπάρχει αυτό που λέμε καλύτερος στη μουσική. Δεν νομίζω πως κάποιος από εμάς κάθεται στο στούντιο, παίρνοντας αποφάσεις για να λάβει κάποιο από αυτά τα βραβεία".

Και μέχρι εκεί τα πήγε εξαιρετικά καλά, θέλοντας να δείξει πως δεν νιώθει ανώτερος από τους υπολοίπους, καθώς πράγματι δεν μπορούμε να πούμε πως κάποιος είναι καλύτερος από τον άλλο. Ωστόσο, η φράση που ακολούθησε, κατέστρεψε όλο αυτό που είχε "χτίσει", με τον λόγο του να καταρρέει ως πύργος από τραπουλόχαρτα.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ