Follow us

We are family | Η τρυφερή αγκαλιά της 14χρονης Εριέττας Κούρκουλου Λάτση με τον μεγάλο της αδερφό, Άλκη

Το σπάνιο κλικ του 2007.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου

Πριν από δεκαέξι ολόκληρα χρόνια, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση ήταν μόλις 14 ετών. Όπως και σήμερα, έτσι και τότε, η επιχειρηματίας απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο έκανε κατά καιρούς κάποιες σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις έχοντας φυσικά πάντα στο πλευρό της την οικογένειά της.

H Εριέττα Κούρκουλου Λάτση όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Ποζάρει φορώντας μία εντυπωσιακή τουαλέτα, κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της

Σε μία από αυτές τις σπάνιες, δημόσιες εμφανίσεις, η 14χρονη τότε Εριέττα είχε βρεθεί στο Εθνικό Θέατρο και σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στον αείμνηστο πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο. Η ιδρύτρια του "Save A Greek Stray" εμφανίστηκε στην εν λόγω εκδήλωση με τη μητέρα της ενώ όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες, η ίδια είχε παρακολουθήσει την εκδήλωση έχοντας στο πλευρό της τον ετεροθαλή αδερφό της, Άλκη Κούρκουλο.

Πιο συγκεκριμένα, στις παρακάτω σπάνιες φωτογραφίες, μπορεί κανείς να δει την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση να κάθεται δίπλα στον γνωστό ηθοποιό, ποζάροντας μαζί του στον φωτογραφικό φακό. Οι δυο τους, μπορεί να έχουν αρκετά χρόνια διαφορά, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η αγάπη τους για τον πατέρα τους τους συνέδεε και θα τους συνδέει πάντα.

We are family | Η τρυφερή αγκαλιά της 14χρονης Εριέττας Κούρκουλου Λάτση με τον μεγάλο της αδερφό, Άλκη

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ