Follow us

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει την πιο καλαίσθητη και cozy γωνιά τζακιού | Τα υπέροχα βάζα και η minimal διακόσμηση

Η φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της και η ιστορία πίσω από το τραγούδι "Baby It's Cold Outside".

MissBloom TEAM
Ελιάνα Χρυσικοπούλου Instagram

Μία υπέροχη φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της δημοσίευσε χθες βράδυ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος έδειξε να απολαμβάνει την ησυχία της και τη ζεστασιά του σπιτιού της ενώ εκτός από την ωραία αυτή φωτογραφία, μοιράστηκε με τους followers της και μία ιστορία που έμαθε πρόσφατα.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Η 8χρονη Ισαβέλλα και η 5χρονη Βικτώρια κάνουν βραδινή κατάληψη στο σαλόνι - και ο λόγος είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα

Πιο συγκεκριμένα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανήρτησε μία φωτογραφία από το τζάκι του σπιτιού της το οποίο είναι διακοσμημένο σε minimal διάθεση ενώ περιτριγυρίζεται από ιδιαίτερα και μεγάλα βάζα. Η ίδια είχε μάλιστα ανάψει το τζάκι της απολαμβάνοντας την cozy ατμόσφαιρα του σαλονιού της ενώ όπως όλα δείχνουν, η κατάσταση αυτή της θύμιζε τους στίχους του τραγουδιού "Baby It's Cold Outside" και την πρόσφατη ιστορία που της διηγήθηκε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος σημείωσε πως το εν λόγω τραγούδι γράφτηκε το 1944 ενώ κατά καιρούς απαγορεύεται από τα ραδιόφωνα καθώς οι στίχοι του θεωρούνται μισογυνιστικοί.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει την πιο καλαίσθητη και cozy γωνιά τζακιού | Τα υπέροχα βάζα και η minimal διακόσμηση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ