Follow us

Η Paris Hilton με περούκα και με άλλο όνομα υποδέχθηκε τον γιο της!

"Όλη μου η ζωή ήταν στα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είχα ποτέ τίποτα για τον εαυτό μου…"

MissBloom TEAM
H Paris Hilton Splash/Ideal Images

Με αφορμή την φωτογράφισή της στο περιοδικό "Harper's Bazaar" για το τεύχος Μαρτίου η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) περιέγραψε τις πρώτες στιγμές με το γιο της. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την φράση "Σε αγαπάμε ήδη πέρα από λόγια" σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο η σταρ ανακοίνωσε την γέννηση του στις 25 Ιανουαρίου στο instagram.

Αποκάλυψε ότι στο νοσοκομείο ήταν μόνο εκείνη, ο σύζυγός της Κάρτερ Ριμ(Carter Reum) και η παρένθετη μητέρα. Ηταν ένα μυστικό μόνο για εκείνους! Οι οικογένειές τους το έμαθαν λίγο πριν την δημοσιοποίηση της Χίλτον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Όλη μου η ζωή ήταν στα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είχα ποτέ τίποτα για τον εαυτό μου", δήλωσε η χρυσή κληρονόμος. "Αποφασίσαμε να κρατήσουμε όλη αυτή την εμπειρία για εμάς".

Επισήμανε ότι χρησιμοποίησε άλλο όνομα κατά την είσοδό της στο νοσοκομείο ενώ φορούσε μία καστανή περούκα κατά την παραμονή της.

Βγαίνοντας από το νοσοκομείο οι ευτυχισμένοι γονείς απόλαυσαν τις πρώτες δύο ημέρες του παιδιού τους εντελώς μόνοι στο νέο τους σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς. Εδωσαν άδεια στο προσωπικό λόγω "ανακαίνισης", όπως τους είπαν.

"Θέλω να τον προστατεύω και να είμαι μαζί του κάθε δευτερόλεπτο", κατέλεξε η διάσημη κόρη του Ρίτσαρντ Χίλτον.

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ