Follow us

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει πια μία νέα ζωή | Τα βίντεο με τις συμβουλές και η απεξάρτηση από τα ναρκωτικά

"Γνωρίζω πάρα πολύ καλά πώς είναι να την πίνεις και να βουλώνεις τα συναισθήματά σου. Να κάνεις ναρκωτικά, να πίνεις αλκοόλ, να παίρνεις χάπια, να είσαι μονίμως μουδιασμένος. Αλλά γνωρίζω και πάρα πολύ καλά πώς είναι να νιώθεις απελευθερωμένος."

MissBloom TEAM
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου NDP

Μία νέα αρχή φαίνεται πως έχει κάνει στη ζωή της η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Η κόρη της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου δείχνει να έχει αλλάξει ζωή, συνήθειες και ασχολίες, απέχοντας συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας και την κοσμική ζωή.

"Άρχισα την κοκαΐνη από περιέργεια αλλά η κατάσταση ξέφυγε"

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είναι ενεργή στα social media και στην πλατφόρμα του Tik Tok, όπου δημοσιεύει συνεχώς βίντεο με συμβουλές ζωής. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μοιράζεται με τους followers της μαθήματα ζωής που έχει λάβει η ίδια, κάνοντας πολύ συχνά λόγο για καταχρήσεις, εθισμούς και ουσίες.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει πια μία νέα ζωή | Τα βίντεο με τις συμβουλές και η απεξάρτηση από τα ναρκωτικά

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως στο παρελθόν, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τον εθισμό της σε ουσίες λέγοντας χαρακτηριστικά πως γνωρίζει πως είναι να είσαι μόνιμα μουδιασμένος.

"Γνωρίζω πάρα πολύ καλά πως είναι να την πίνεις και να βουλώνεις τα συναισθήματά σου. Να κάνεις ναρκωτικά, να πίνεις αλκοόλ, να παίρνεις χάπια, να είσαι μονίμως μουδιασμένος. Αλλά γνωρίζω και πάρα πολύ καλά πως είναι να νιώθεις τα συναισθήματά σου, να τα βιώνεις στο 100%. Να νιώθεις απελευθερωμένος και να είσαι μακριά από εξαρτήσεις. Να μην εξαρτάσαι από τίποτα. Αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα πια." εξομολογήθηκε πρόσφατα σε ένα βίντεο.

@mariaelenilykourezou

Απελευθέρωση! Ζήσε μακριά απο εξαρτήσεις!

♬ In And Out Of Love - Armin van Buuren

@mariaelenilykourezou

Λοιπόν είμαι εδώ…μαθήτρια ακόμα. Μέσα απο όλα μου τα σκοτάδια…πήγα πρός το φως. 🔅🔅🔅

♬ A Kind Of Magic - Remastered 2011 - Queen

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor&Maker Μην μπερδεύμουμε την μοναχικότητα με την μοναξιά. Όταν "μπείς" μέσα σου ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟΣ#FilmoraGoVideoEditor&Maker ♬ A Kind Of Magic - Remastered 2011 - Queen

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ