Follow us

TIME | Αυτές είναι οι γυναίκες – ηγέτιδες για έναν πιο ισότιμο κόσμο το 2023

Μέσα από την τέχνη, τον ακτιβισμό, την πολιτική, τον αθλητισμό εργάζονται σκληρά, ώστε να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ γενεών, κοινοτήτων και συνόρων.

MissBloom TEAM
γυναικες Instagram/@time

Την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας εξυμνεί μέσω του καθιερωμένου επετειακού τεύχους, που κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στον μήνα, το περιοδικό TIME, ανακηρύσσοντας τις γυναίκες – ηγέτιδες για έναν πιο ισότιμο κόσμο το 2023. Δώδεκα γυναίκες από τον χώρο της πολιτικής, του αθλητισμού, της τέχνης, των επιστημών δεν ονειρεύονται μόνο ίσα δικαιώματα, αξιοκρατία, αναγνώριση της προσφοράς τους στην σύγχρονη κοινωνία, αλλά εργάζονται εντατικά, ώστε να φτάσουν στον μέγιστο σκοπό των ιδιοτήτων τους, που δεν είναι άλλος από την γεφύρωση του χάσματος μεταξύ γενεών, κοινοτήτων και συνόρων.

Με γνώμονα το ταλέντο, την πίστη στον εαυτό τους, το πείσμα για την αλλαγή, την ικανότητα να ακούν και να σέβονται τις ανάγκες των άλλων, ξεχώρισαν στον τομέα τους, επιστρέφοντας πλέον στο κοινό την δύναμη τους αυτή. Το παράδειγμα τους έμπνευση προς κάθε γυναίκα, κορίτσι, έφηβη που αξίζει να θυμάται πως τα όρια υπάρχουν για να τα ξεπερνούν.

Οι 12 γυναίκες – ηγέτιδες του TIME για το 2023:

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ