Follow us

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Το υπέροχο πάρτι που διοργάνωσε για τα γενέθλια της Ισαβέλλας και της Βικτώριας και οι φαντασμαγορικές του τούρτες

"…και έφτασαν οι δύο πιο αγαπημένες μου ημερομηνίες του χρόνου, τα γενέθλια της Ισαβέλλας και της Βικτώριας!"

MissBloom TEAM
Ελιάνα Χρυσικοπούλου Instagram

Τα γενέθλιά τους γιόρτασαν πριν από λίγες μέρες οι γλυκύτατες κόρες της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, Ισαβέλλα και Βικτώρια. Τα κορίτσια έγιναν 8 και 6 ετών αντίστοιχα ενώ γιόρτασαν σε παιδότοπους και κήπους μαζί με τους συμμαθητές τους και τους φίλους τους.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει την πιο καλαίσθητη και cozy γωνιά τζακιού | Τα υπέροχα βάζα και η minimal διακόσμηση

Η δημοσιογράφος ανήρτησε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών από το υπέροχο πάρτι που διοργάνωσε για τα κορίτσια της δείχνοντας στους followers της τις φαντασμαγορικές τους τούρτες αλλά και την παραμυθένια διακόσμηση που επέλεξε.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, Ισαβέλλα και η Βικτώρια λάτρεψαν το πάρτι τους και φυσικά τις τρισδιάστατες τούρτες τους σε σχήμα μονόκερου.

"…και έφτασαν οι δύο πιο αγαπημένες μου ημερομηνίες του χρόνου, τα γενέθλια της Ισαβέλλας και της Βικτώριας, αλλά φέτος ήταν διαφορετικά από άλλες χρονιές, πιο συγκρατημένη η διάθεση για γιορτή, πιο σφιγμένη η καρδιά.
Βέβαια πάρτι έγιναν, συμμαθητές καλέστηκαν, φορέματα φορέθηκαν, πινιάτες έσπασαν και κεράκια σβήστηκαν, επάνω σε λαχταριστές τούρτες από τους @thecakersgr, που ξέρουν από μονόκερους και ξέρουν κι από Bluey (η καλύτερη παιδική σειρά κατά τη γνώμη μου, την παρακολουθούμε στην πλατφόρμα Disney+). Βλέπεις, πιστεύω πως, ως γονείς, έχουμε την υποχρέωση να γεμίζουμε την ζωή των παιδιών μας με χαρά, ό,τι κι αν συμβαίνει σε εμάς τους ίδιους σε προσωπικό, επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Γιατί, όπως λέει ο μπαμπάς της Bluey, "τα λουλούδια μπορεί να ξαναανθίσουν, αλλά ένας άνθρωπος δεν έχει την ευκαιρία να γίνει παιδί ποτέ ξανά."", σημείωσε στη λεζάντα του φωτογραφικού άλμπουμ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ