Follow us

Selena Gomez | Η πρώτη γυναίκα που φτάνει 400 εκατομμύρια followers στο Instagram

Η τραγουδίστρια Selena Gomez φτάνει στην τρίτη θέση στους followers, μετά τον Christiano Ronaldo και Leo Messi και κάνει χαμό.

Selena Gomez Splash

''Can't keep our excitements to ourselves'' δηλώνουν ενθουσιασμένοι οι θαυμαστές της Selena Gomez, αλλά και η ίδια, καθώς γίνεται η πρώτη γυναίκα που φτάνει τους 400 εκατ. followers. Με αυτό το νούμερο κερδίζει την πρωτιά και αφήνει πίσω της την Kylie Jenner με 382 εκατ. followers. Τελευταία φορά που ήταν στην πρωτιά, ήταν το 2019, μέχρι που η επίσης λαμπερή Ariana Grande την ξεπέρασε.

Selena Gomez | Η πρώτη γυναίκα που φτάνει 400 εκατομμύρια followers στο Instagram

Ακόμα πιο πίσω έμεινε, όταν η Κylie Jenner μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι και είχε την πρωτιά με τα καθημερινά story της make up σειρά της KYLIE, την έκθεση της προσωπικής της ζωής με τα παιδιά και του ακριβού lifestyle της. Στην επαναφορά της Selena Gomez στην κορυφή, ίσως έπαιξε ρόλο και το ''δράμα'' που είχε συμβεί μεταξύ εκείνης και της Kylie Jenner, καθώς πολλοί σταματούσαν να ακολουθούν τον λογαριασμό της Kylie και να της σχολιάζουν στα post Team Selena.

Και χωρίς αυτό, γνωρίζουμε ότι η Selena την άξιζε την πρωτιά, γιατί όπως οι περισσότεροι δηλώνουν πέρα από την εξωτερική ομορφιά ξεχωρίζει και για την εσωτερική της. Στο τελευταίο της post έχει ανεβάσει ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από τις συναυλίες της με τους fan της γράφοντας: "Wishing I could hug all 400 million of you 🤍".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ