Follow us

Emily Ratajkowski | "Δεν θα φοβόμουν να μείνω έγκυος και να γεννήσω ως ανύπαντρη γυναίκα"

Το πασίγνωστο μοντέλο Emily Ratajkowski μιλά σε συνέντευξη για τους ενδοιασμούς της να εμπιστευτεί κάποιον άντρα για πατέρα των παιδιών της και για την κατάψυξη ωαρίων.

emrata splash

Μετά τα φιλιά της με τον Harry Styles, τα οποία κυκλοφόρησαν σε όλο το διαδίκτυο, το γνωστό μοντέλο Emily Ratajkowski βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο. Η αλήθεια είναι ότι η προσωπική της ζωή έχει συζητηθεί αρκετά, από τον χωρισμό της και μετά, πόσο μάλλον τώρα που ο πρώην σύζυγος της κατηγορείται για δύο σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Ακόμη η σχέση της με τον Harry Styles έχει τραβήξει αρνητική προσοχή από τους θαυμαστές - στριες του, καθώς της έχουν κάνει επίθεση στον προσωπικό της λογαριασμό με πολύ προσβλητικά σχόλια.

Ωστόσο, η 31χρονη συνεχίζει επιτυχώς τα podcasts της με τίτλο "High Low with EmRata" και στο τελευταίο επεισόδιο εξέφρασε ανοιχτά τις μελλοντικές σκέψεις για την προσωπική της ζωή και τη γνώμη της για το αντίθετο φύλο. Στην ερώτηση της θαυμάστριας " πώς θα είναι να μεγαλώνει το παιδί χωρίς τον πατέρα" εκείνη απάντησε:

"Το σκέφτηκα πολύ αυτό. Πολλές φίλες μου έχουν καταψύξει τα ωάριά τους μόνο και μόνο για να κερδίσουν λίγο περισσότερο χρόνο, να κάνουν την καριέρα που θέλουν, να γνωρίσουν τον πιθανό σύντροφο που θέλουν, αλλά επίσης ξέρω ότι πολλές γυναίκες έκαναν εξωσωματική γονιμοποίηση επειδή δεν μπορούσαν να μείνουν έγκυες με φυσικό τρόπο. Είμαι 31 ετών και ήταν πραγματικά τρελό, στην τελευταία μου επίσκεψη σε γυναικολόγο, μου είπε: ''Λοιπόν, σε περίπου 2 με 3 χρόνια θα μιλάμε για τα ωάριά σας, ξέρετε, να καταψυχθούν''. Και αυτό με σόκαρε πραγματικά. Όχι ότι δεν το θεωρώ λογικό, απλά έλεγα: ''Πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι και αυτό''".

Συνεχίζοντας με την έκφραση της επιθυμίας της για περισσότερα παιδιά πρόσθεσε: "Νομίζω ότι σίγουρα θα ήθελα να κάνω περισσότερα παιδιά, μου αρέσει πολύ να είμαι μαμά". "Δεν είμαι σίγουρη ότι θα βρω κάποιον με τον οποίο θα ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί. Μια φίλη μου -μια πολύ διάσημη φίλη μου με πολλές αδελφές-, όταν της είπα ότι παίρνω διαζύγιο, μου είπε: ''Μην ανησυχείς, οι άνδρες δεν πτοούνται επειδή έχεις παιδί''".

"Και μαντέψτε: Έχει δίκιο. Θα πω ότι υπάρχουν άνδρες που σέβονται περισσότερο την οικογένειά μου, δηλαδή εμένα και τον γιο μου, και την αναγνωρίζουν περισσότερο από άλλους. Και αυτό κάνει τεράστια διαφορά για μένα. Αν εκτιμάς τη ζωή μου ως μητέρα και τον χρόνο μου με τον γιο μου και πως είναι το νούμερο ένα για μένα, κερδίζεις πολλούς πόντους. Αλλά, γενικά, δεν λένε κιόλας οι άνδρες: ''Θέλω να γίνω πατριός''. Αυτό είναι πολύ μεγάλη πίεση. Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά οι άνδρες σκέφτονται με τα γεννητικά τους όργανα", δήλωσε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ