Follow us

Η Σίσσυ Χρηστίδου όπως δεν την έχεις ξαναδεί | Κατάξανθη, φορώντας μίνι φούστα το 2006

Πριν 17 χρόνια, η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ξανθιά και είχε εντελώς διαφορετικό στιλ, όμως ήταν εξίσου εντυπωσιακή με σήμερα.

MissBloom TEAM
Σίσσυ Χρηστίδου Instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετράει πλέον σχεδόν δύο δεκαετίες, στις οποίες έχει ενεργή παρουσία στην ελληνική τηλεόραση. Ανέκαθεν, θεωρούταν από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες, ενώ φημίζεται για το αλαβάστρινο "κοντινό" της.

Στην εμφάνισή της αποτελεί σήμα κατατεθέν το χρώμα των μαλλιών της, το κόκκινο, το οποίο ξεχωρίζει ανάμεσα στο δημοφιλές ξανθό της μικρής οθόνης. Αν και μοιάζει λες και η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν από πάντοτε κοκκινομάλλα, η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αρκετές αλλαγές στα μαλλιά της, με το τωρινό της χρώμα να είναι, φανερά, το αγαπημένο της.

Πίσω στο 2006, όταν εμφανιζόταν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "Όμορφος κόσμος το πρωί" η γοητευτική παρουσιάστρια είχε πολύ διαφορετικό στιλ. Πλέον κλίνει προς την boho αισθητική επιλέγοντας συχνά μακριά, αέρινα φορέματα σε πολύχρωμα prints, ενώ τότε προτιμούσε πιο girly σύνολα, με κυριότερα τις μίνι φούστες και τα φορέματα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου όπως δεν την έχεις ξαναδεί | Κατάξανθη, φορώντας μίνι φούστα το 2006

Η μεγαλύτερη διαφορά στην εμφάνισή της όμως ήταν, αναμφίβολα, το χρώμα των μαλλιών της, το οποίο ήταν μία λαμπερή απόχρωση του ξανθού, που την κολάκευε ιδιαίτερα.

Σίσσυ Χρηστίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ