Follow us

Zoë Kravitz | O βασικός κανόνας που ακολουθεί σε κάθε δείπνο

Η Zoë Kravitz με αφορμή τις νέες χρωματικές εκδόσεις του ρολογιού Aqua Terra της Omega, μίλησε για καθημερινές συνήθειες και πράγματα που έχουν να κάνουν με τον χρόνο.

kravitz Splash

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για τις νέες αποχρώσεις του ρολογιού Aqua Terra της Omega, η ηθοποιός Zoë Kravitz, όπου είναι και brand ambassador, μίλησε για την σχέση της με τον χρόνο και κάποιους κανόνες που έχει γύρω από αυτόν.

Παραδόξως, η ηθοποιός δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τον χρόνο, όπως η ίδια δηλώνει. "Έβαζα τα ρολόγια μου στο σπίτι δέκα λεπτά νωρίτερα, κάτι που βοήθησε για λίγο. Και τότε λες, είναι δέκα λεπτά νωρίτερα — οπότε είμαι καλά.. τότε έπαψε να λειτουργεί".

Τα τελευταία πέντε χρόνια, εργάζεται στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο, Pussy Island, το οποίο ξεκίνησε να γράφει το 2017. "Ο τίτλος ήρθε από αυτόν τον κόσμο", είπε η Kravitz στο WSJ. πέρυσι. "Γεννήθηκε από πολύ θυμό και απογοήτευση γύρω από την έλλειψη συζήτησης για τη μεταχείριση των γυναικών, ειδικά σε βιομηχανίες που έχουν πολλά χρήματα, όπως το Χόλιγουντ, ο κόσμος της τεχνολογίας, όλα αυτά".

Έτσι μιλώντας για γυναίκες, όταν ένα άτομο από το πλήθος την ρώτησε αν της αρέσει οι γυναίκες να φορούν μεγάλα ρολόγια απάντησε: "Ενέργεια μεγάλου ρολογιού;" είπε γελώντας. "Είμαι μέσα σε αυτό". Και πρόσθεσε: "Οι άνδρες μπορούν επίσης να φορούν μικρά ρολόγια. Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό".

Όσον αφορά τα dinner-party, έχει θέσει έναν απαράβατο κανόνα. "Προσπαθώ να μην κάνω τηλέφωνα στο τραπέζι. Μην το αφήνετε καν στο τραπέζι - αφήστε το στη τσάντα σας. Ελέγξτε το εάν χρειάζεται. Νομίζω ότι όλοι έχουμε συνηθίσει ότι είναι φυσιολογικό να το σηκώνουμε στη μέση μιας συζήτησης και απλώς καταστρέφει την ατμόσφαιρα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ