Follow us

Paris Hilton | Μοιράζεται τρυφερές φωτογραφίες με τον 3 μηνών γιο της

Η Paris Hilton, σε ρόλο μητέρας, πιο γλυκιά και χαρούμενη από ποτέ.

Paris Hilton Splash

Η Paris Hilton, γνωστή ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια, DJ, συγγραφέας βιβλίων, καθώς και τηλεοπτική παρουσιάστρια, πριν από δύο έτη αποκάλυψε κρυμμένες πτυχές του εαυτού της αλλά και της ζωή της, μέσω του ντοκιμαντέρ This is Paris. Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, λόγω του ασταμάτητου προγράμματος και των τραυματικών της εμπειριών, βλέπουμε την επιχειρηματία αγανακτισμένη.

Χαρακτηριστικά αναφέρει "Ακόμα και σήμερα μου είναι δύσκολο να εμπιστευτώ κάποιον άνθρωπο. Φοβάμαι ότι δεν θα ζήσω ποτέ μία κανονική ζωή, όπως να έχω μία οικογένεια και να ερωτευτώ. Θέλω να αλλάξω". Όπως και τελικά έκανε.

Παρόλο που ήταν γνωστή για την έξαλλη και πλουσιοπάροχη ζωή, με τα ασταμάτητα ταξίδια, σήμερα την βλέπουμε να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, παντρεμένη με τον Carter Reum, και έχοντας το μωράκι της, μέσω παρένθετης μητέρας από τον Ιανουάριο του 2023. Η χαρά της δεν κρύβεται και μοιράζεται, μέσω τω social media, τρυφερές στιγμές κρατώντας αγκαλιά το παιδί της. Οι θαυμαστές της εύχονται συγχαρητήρια και όμορφες ευχές για τον καινούργιο της ρόλο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ