Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Η συγκινητική δημοσίευση για το νέο επαγγελματικό της βήμα

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ιδιαίτερα συγκινημένη και χαρούμενη για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια NDP Photo Agency

Τα τελευταία χρόνια, η Ζέτα Μακρυπούλια σημειώνει μεγάλη επιτυχία με την εκπομπή της "Ρουκ Ζουκ", ενώ παλαιότερα είχε πρωταγωνιστήσει και σε κάποιες από τις πιο εμβληματικές και αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως το "Παρά 5". Πλέον, είναι έτοιμη για το νέο της επαγγελματικό βήμα, το οποίο έρχεται μετά από πολλές αναβολές όπως αποκάλυψε η ίδια.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός δεν κρύβει τον ενθουσιασμό και την συγκίνησή της για τη νέα θεατρική παράσταση, στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει. Θέλοντας να μοιραστεί το χαρμόσυνο νέο με τους followers της, η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε μία άκρως καλλιτεχνική φωτογραφία της, συνοδευόμενη από μία μακροσκελή λεζάντα.

"Τελικά απ ότι φαίνεται, το σύμπαν όντως ακούει και όντως συνωμοτεί! 🙏
Ο "κόσμος" του Νίκου Καραθάνου ήταν πάντα τόσο γοητευτικός για μένα και μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω κι εγώ μέρος του. Όπως επίσης και η συνύπαρξή μου πάνω στη σκηνή με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους που θαυμάζω και απολαμβάνω όλες τις στιγμές που μοιραζόμαστε. Η παράστασή μας που ετοιμάζουμε εδώ και αρκετούς μήνες, μετά από αρκετές αναβολές, παίρνει σάρκα και οστά. Στις 22 Απριλίου τα φώτα θα ανάψουν και με μεγάλη ανυπομονησία θα σας υποδεχτούμε για…"Μια Νύχτα στην Επίδαυρο"".

Τέλος, η Ζέτα Μακρυπούλια έστειλε το δικό της μήνυμα, λέγοντας: "Υ.Γ : Να μην σταματήσετε ποτέ να ονειρεύεστε. Κάπου, κάπως, κάποτε θα έρθει να σας βρει και τότε να είστε έτοιμοι να το ζήσετε με όλη σας την ψυχή ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ