Follow us

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Φάνης Μουρατίδης | Πανέμορφοι στις πρώτες τους εμφανίσεις ως ζευγάρι το 2008

15 χρόνια πριν, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης έκαναν τις πρώτες κοινές εξόδους τους.

MissBloom TEAM
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Φάνης Μουρατίδης | Οι πρώτες εμφανίσεις τους ως ζευγάρι το 2008 NDP Photo Agency

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης είναι από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Παρά την μακρόχρονη ενασχόληση και των δύο με την υποκριτική, προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα προσωπικά τους και έτσι σπάνια τους συναντάμε σε δημόσιες εξόδους.

Η γνωριμία μεταξύ τους ήταν "καρμική", όπως είχε δηλώσει ο Φάνης Μουρατίδης στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς "Μπαμπά μην τρέχεις" και όπως αποδεικνύεται μετά τα τόσα χρόνια κοινής πορείας, το σύμπαν πράγματι συνωμότησε για να είναι μαζί οι δυο τους.

Μία από τις πρώτες εμφανίσεις τους "νέου" τότε ζευγαριού έγινε το 2008 και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο εκείνης της χρονιάς, όπου παραβρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Bank Bang". Και οι δύο λαμπεροί και ευδιάθετοι, με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό look της.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Φάνης Μουρατίδης | Πανέμορφοι στις πρώτες τους εμφανίσεις ως ζευγάρι το 2008
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Φάνης Μουρατίδης

Η ηθοποιός επέλεξε για την περίσταση ένα μίνι στράπλες φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και το πλαισίωσε με ένα κροπ δερμάτινο τζάκετ, και τα δύο σε μαύρο χρώμα που συνηθίζει να προτιμάει στις εμφανίσεις της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ