Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Οι ευχές της νύφης της για την ονομαστική της εορτή και η φωτογραφία με τα ανίψια της

Η γλυκιά ανάρτηση της νύφης της Ζέτας Μακρυπούλια

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια Instagram @roukzouk.official

Η ονομαστική εορτή της Ζέτας Μακρυπούλια ήταν εχθές 21/4, της Ζωοδόχου Πηγής, καθώς το βαφτιστικό όνομα της παρουσιάστριας είναι Ζωή - Αγορίτσα. Η παρουσιάστρια έχει έναν στενό και διαλεγμένο κύκλο ανθρώπων στη ζωή της και όπως ήταν αναμενόμενο, έσπευσαν να της ευχηθούν για τη γιορτή της και μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram. Πέρα από τους φίλους της Ζέτας Μακρυπούλια και η Ελίζα Σπυροπούλου, σύζυγος του Άκη Μακρυπούλια, αδερφού της Ζέτας Μακρυπούλια, ευχήθηκε στην παρουσιάστρια μιλώντας για εκείνη με τα πιο γλυκά λόγια φανερώνοντας την καλή τους σχέση.

Πιο συγκεκριμένα η Ελίζα Σπυροπούλου δημοσίευσε σε Insta Story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια με τις τρεις ανιψιές της. "Χρόνια πολλά στην πιο όμορφη, στην πιο φωτεινή, στην πιο ταλαντούχα και στην πιο καλή θεία όλου του κόσμου. Σε αγαπάμε πολύ όλοι" έγραψε χαρακτηριστικά η λεζάντα που συνόδευε την γλυκιά φωτογραφία της παρουσιάστριας με τα τρία κορίτσια.

Ζέτα Μακρυπούλια | Οι ευχές της νύφης της για την ονομαστική της εορτή και η φωτογραφία με τα ανίψια της

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει στο σύνολο πέντε ανίψια, τρεις ανιψιές από τον αδερφό της Άκη και δύο ανίψια από τον αδερφό της Πάνο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ