Follow us

Σαν νεράιδα | Η Ζέτα Μακρυπούλια με το πιο ονειρεμένο φόρεμα αν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο

Το 2008, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε φορέσει το "μαγικό" σύνολο για καλοκαιρινό γάμο.

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια NDP Photo Agency

Οι καλοκαιρινοί γάμοι, ανέκαθεν, παρουσίαζαν ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες τελετές λαμβάνουν μέρος τους πιο ζεστούς μήνες που ευνοούν τις εξωτερικές εκδηλώσεις αλλά και τα πιο ανάλαφρα, εντυπωσιακά looks. Ιδιαίτερα, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο γνωρίζεις οως οι ενδυαμοτολογικές επιλογές πολλαπλασιάζονται το καλοκαίρι, αποκτώντας παράλληλα περισσότερη "ζωή" και χρώμα.

Ένα look της Ζέτας Μακρυπούλια από το μακρινό 2008, αποτελεί την στιλιστική έμπνευση που χρειαζόσουν για το επόμενο λαμπερό event που θα παραβρεθείς. Η ηθοποιός, της οποίας η προσωπική αισθητική αποτελεί συχνά αντικείμενο συζήτησης και fashion inspiration, είχε δημιουργήσει ένα πραγματικά αξιοζήλευτο outfit για να παραστεί στον γάμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του Κώστα Πηλαδάκη.

Σαν νεράιδα | Η Ζέτα Μακρυπούλια με το πιο ονειρεμένο φόρεμα αν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο

Την άνοιξη εκείνης της χρονιάς, λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια έλαμψε, φορώντας ένα αέρινο μάξι φόρεμα με φλοράλ print, σαν πραγματική νεράιδα. Πλαισίωσε το ονειρεμένο σύνολο με μία ροζ handbag, ένα statement βραχιόλι και peep-toe γόβες στην ίδια απόχρωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ