Follow us

Γιορτή της Μητέρας | 12 αγαπημένες μας Mamagers μιλούν για τη μητρότητα

γιορτη της μητερας

H Γιορτής της Μητέρας γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μαίου σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως και τιμά τις μαμάδες και την προσφορά τους στις οικογένειές τους και στην κοινωνία, αφού παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της νέας γενιάς. Λουλούδι-σύμβολο της ημέρας είναι το λευκό γαρύφαλλο που συμβολίζει τη φιλευσπλαχνία της μητρικής αγάπης και τις αρετές της μητρότητας, την αγνότητα, την αφοσίωση, την αγάπη, την συμπόνια και την ομορφιά.

Η αγάπη της μητέρας είναι η πιο δυνατή και ανιδιοτελής αγάπη, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για αυτή και δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο. Κι αυτό είναι που μοιραζόμαστε όλες οι μαμάδες του κόσμου μεταξύ μας, το νιώθουμε με ένα βλέμμα κάθε φορά που συναντιόμαστε στην παιδική χαρά, στο σχολείο, στις διακοπές, στον δρόμο. Μπορεί κάθε μαμά να είναι διαφορετική, να μεγαλώνει όπως νομίζει εκείνη καλύτερα τα παιδιά της, αλλά όλες μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα, την ίδια αγάπη, τις ίδιες φοβίες, τα ίδια άγχη, τις ίδιες χαρές.

Στο TheMamagers.gr ζητήσαμε από μαμάδες που θαυμάζουμε και μας εμπνέουν μέσα από τη δική τους καθημερινότητα να μας περιγράψουν τι σημαίνει μητρότητα για εκείνες και να μοιραστούν μαζί μας τις αστείες, τις συγκινητικές αλλά και τις πιο όμορφες στιγμές τους με τα παιδιά τους. Γιατί όταν είσαι μαμά όλες οι στιγμές αξίζουν όσο τίποτα.

Έλενα Πάκου – "Μαμά είναι να ξεχνάς πώς είναι ο νιπτήρας του μπάνιου χωρίς πιτσιλιές οδοντόκρεμας παντού”

Η Έλενα Πάκου είναι αγαπημένη μας fashion blogger και YouTuber που τα τελευταία χρόνια μας έδωσε την ευκαιρία να βρίσκουμε μέσα από το e-shop της όλα αυτά τα χρηστικά και cute πράγματα που ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας! Είναι μαμά του Γιώργου (10 χρονών) και της Μαρίζας (5μιση), έχει το κανάλι Έlena Pakou (Mommystyle.gr) στο YouTube όπου μοιράζεται την καθημερινότητα της αλλά και ένα πανέμορφο προφίλ στο Instagram. Η Έλενα πιστεύει πολύ στη δύναμη των ρούχων, του να προσέχεις τον εαυτό σου για σένα και όχι μόνο όταν θα σε δουν και, όπως λέει "θεωρώ ότι για εμάς τις μαμάδες έχει έρθει η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τις τύψεις και να φροντίζουμε τον εαυτό μας ουσιαστικά".

Έλενα Μητρόπαπα – "Είμαι εκείνη η μαμά που ψάχνει μαζί με το παιδί της τη σοκολάτα… που έφαγα το προηγούμενο βράδυ!”

Μας ενημερώνει για τα πιο όμορφα βιβλία που κυκλοφορούν, μας εμπνέει με τις αναρτήσεις της στο Instagram και φτιάχνει την ημέρα μας με τις όμορφες φωτογραφίες της. H ‘Busy Mama’, Έλενα Μητρόπαπα, είναι mum blogger, εκπαιδευτικός (διδάσκει αγγλικά σε νηπιαγωγεία) και είναι μαμά δύο παιδιών (8 και 2 ετών) τα οποία, όπως λέει, φροντίζουν να παραμένει σε διαρκές τρέξιμο! Φέτος είναι μια χρονιά ορόσημο για εκείνη, καθώς γίνεται 40, και σίγουρα θα μας χαρίσει μοναδικά άρθρα μέσα από το blog της ‘Busy Mama’ που δημιούργησε πριν 7 χρόνια και έχει ως κέντρο του τη γυναίκα σε όλους της τους ρόλους.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου – "Μαμά σημαίνει συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, στον υπερθετικό βαθμό”

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και μία από τις πιο αγαπητές μαμάδες του Instagram, αφού έχει ένα μοναδικό τρόπο να παρουσιάζει μέσα από τις αναρτήσεις της την καθημερινότητά της ως μαμά. Με το χιούμορ, την εξυπνάδα και τον δυναμισμό που την χαρακτηρίζουν, η Ελιάνα μας εμπνέει, μας κάνει να νιώθουμε λίγο καλύτερα όταν τρέχουμε κι εμείς να τα προλάβουμε όλα και μας κάνει να χαμογελάμε με τα υπέροχα κείμενά της για τη μητρότητα.

Έφη Αργυροπούλου – "Μη ξεχνάς ποτέ και τη γυναίκα που ήσουν πριν γίνεις μαμά, να την αγαπάς, να τη φροντίζεις, να τη σέβεσαι”

Οι αναρτήσεις της στο Instagram μας εμπνέουν, μας κάνουν να δακρύζουμε αλλά και να χαμογελάμε, μας θυμίζουν τι πραγματικά σημαίνει μητρότητα αφού μέσα από τις φωτογραφίες της προβάλει την αληθινή πλευρά της καθημερινότητας μιας μαμάς. Η Έφη Αργυροπούλου είναι δημοσιογράφος, δημιουργός του portal μαμάδων www.workingmoms.gr, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και life coach. Είναι single μαμά δύο αγοριών, του Κωνσταντίνου και του Δημήτρη, που -όπως λέει η ίδια "ήρθαν στη ζωή μου το 2010 και το 2014 αντίστοιχα και την άλλαξαν για πάντα”.

Δείτε περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ