Follow us

Demy | Η εξέλιξη του στιλ της από το 2012 μέχρι σήμερα

Η Demy ηταν πάντοτε style icon, όμως η αλλαγή από το 2012 μέχρι σήμερα είναι εντυπωσιακή.

MissBloom TEAM
Demy miss NDP Photo Agency

Από το 2011 που η Demy έκανε το καλλιτεχνικό της ντεμπούτο με το τραγούδι της "Μια ζωγραφιά", γνωρίζαμε πως θα μας απασχολήσειέντονα στο μελλόν. Τόσο με τα ανεβαστικά hits της, όσο και με την εντυπωσιακή εμφάνισή της, η τραγουδίστρια παραμένει και σήμερα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Βασικός παράγοντας αυτού είναι, φυσικά, και το προσωπικό της στιλ. Η ίδια ανέκαθεν ακολουθούσε μία δική της διαδρομή ενδυματολογικά, που την ξεχώριζε και την αναδείκνυε σε ένα από τα style icons της γενιάς της.

Ωστόσο, ουδεμία σχέση έχει το σημερινό της στιλ, με εκείνο που την είχαμε πρωτογνωρίσει όταν ήταν μόλις 21 ετών. Αν και έχει περάσει από διάφορα στάδια, φαίνεται πως η αισθητική που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια της ταιριάζει αρκετά και αναδεικνύει την φυσική ομορφιά της. Δες παρακάτω τα καλύτερα looks της από το 2012 μέχρι και σήμερα:

2012

Demy | Η εξέλιξη του στιλ της από το 2012 μέχρι σήμερα

Το στιλ της "λολίτας" ομολογουμένως ταίριαζε αρκετά στην τραγουδίστρια στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, αναδεικνύοντας απόλυτα την φρεσκάδα και τη θηλυκότητά της.

2014

Demy

Το μάξι αέρινο φόρεμά της σε απόχρωση του ροζ ήταν η τέλεια μετάβαση στα πιο μινιμαλιστικά looks που επέλεγε κατά καιρούς, τα οποία πάντοτε είχαν έντονο το girly στοιχείο.

2016

Demy
Αρκετά ανανεωμένη και πιο ξανθιά, η Demy είχε μαγνητίσει τα βλέμματα με το μίνι φλοράλ φόρεμά της, που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.

2018

Demy

Η Demy αγαπάει τις αλλαγές στα μαλλιά και αγαπάει και τα φορέματα. Στην προκειμένη περίπτωση το satin φόρεμά της αποπνέει λάμψη "Old Hollywood" και ταιριάζει απόλυτα στο νέο της κούρεμα.

2020

Demy
Γούνα, αθλητική φόρμα και λευκά sneakers. Ένας τολμηρός αλλά σύγχρονος συνδυασμός, που επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά πως η Demy έχει στιλ.

2022

Demy

Μία σπάνια εμφάνιση με total black σύνολο έκανε η Demy το 2022, φορώντας ένα bomber jacket, ένα ψηλόμεσο δερμάτινο παντελόνι, ένα τοπ και δυναμικά μποτάκια, όλα σε μαύρο χρώμα.

2023

Demy
Στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, η Demy είχε εντυπωσιάσει με ένα office look, γεμάτο θηλυκότητα. Συγκρίνοντας το πρώτο της look με το παραπάνω, μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε τη θεαματική εξέλιξη στο στιλ της τραγουδίστριας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ