Follow us

Το πανέμορφο σπίτι της Demy | Η μίνιμαλ διακόσμηση και ο καταπράσινος κήπος

Η Demy έχει ένα σπίτι, "βγαλμένο" από το Instagram των πιο στιλάτων influencers.

MissBloom TEAM
Demy NDP Photo Agency

Πριν από σχεδόν μία δεκαετία γνωρίσαμε για πρώτη φορά την Demy, μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες της γενιάς της που μέχρι και σήμερα βρίσκεται στην επικαιρότητα, βγάζοντας συχνά ποπ κομμάτια που ενθουσιάζουν τους φανς της. Ωστόσο, το ταλέντο της στην ερμηνεία δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό που αξίζει την προσοχή μας.

Η τραγουδίστρια διατηρεί ένα αρκετά ενεργό προφίλ στο Instagram, όπου μέσα από αυτό έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την ιδιαίτερη αισθητική της, μία αισθητική που εφαρμόζει τόσο στον τρόπο που ντύνεται, όσο και στη διακόσμηση του σπιτιού της.

Συγκεκριμένα, το σπίτι της Demy είναι μία ωδή στον σύγχρονο μινιμαλισμό, χωρίς όμως να μοιάζει ψυχρό ή άχρωμο, αντίθετα αποπνέει μία ζεστασιά και μία πραγματική αίσθηση "σπιτιού".

Η τραγουδίστρια έχει ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο σαλόνι, στο οποίο αγαπούν να περνούν χρόνο τα δύο κατοικίδιά της. Ξύλινο πάτωμα και μεγάλα παράθυρα που εκτείνονται σε όλο τον ένα τοίχο, δίνουν "ζωή" και φως στο χώρο.

Ακόμη, ένας μοντέρνος γκρι καναπές κυριαρχεί στο σαλόνι, ενώ οι πολλές μικρές γλάστρες της τραγουδίστριας προσθέτουν έντονα το στοιχείο της φύσης στο σπίτι.

Το κομμάτι του σπιτιού που μοιάζει περισσότερο βγαλμένο από κάποια σελίδα του Instagram, είναι, αναμφίβολα, η γωνιά με τον μεγάλο καθρέπτη, το εντυπωσιακό φωτιστικό και τη μεγάλη γλάστρα, με το ψάθινο, boho στοιχείο.

Τέλος, ο κήπος της Demy είναι ο απόλυτος επίγειος παράδεισος. Καταπράσινος, γεμάτος θάμνους και μία χαλαρωτική αιώρα με ξύλινη βάση που συμπληρώνει ονειρικά το τοπίο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ