Follow us

Marco Mengoni | Ο εκπρόσωπος της Ιταλίας είναι ζευγάρι με ένα πολύ οικείο πρόσωπο της Eurovision

Ξένα Mέσα υποστηρίζουν ότι ο Marco Mengoni διατηρεί ερωτική σχέση με προηγούμενο διαγωνιζόμενο της Eurovision.

Marco Mengoni Splash

Ο Ιταλός τραγουδιστής Marco Mengoni, στη φετινή Eurovision αποτέλεσε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους συμμετέχοντες, με την εντυπωσιακή φωνή του και το γοητευτικό παρουσιαστικό του.

Ο 35χρονος, ο οποίος στο φετινό διαγωνισμό κέρδισε την 4η θέση με το τραγούδι "Due vite", είχε ξανά συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 2013, με το τραγούδι "L'essenziale", κατακτώντας τότε την 7η θέση.

Μεγάλη προσοχή ωστόσο, έχει τραβήξει πάνω του και για τις φήμες περί σχέσης, με παλαιότερο διαγωνιζόμενο της Eurovision. Συγκεκριμένα, ξένα μέσα, δήλωσαν ότι βρίσκεται σε σχέση με τον πρώην εκπρόσωπο της Ιταλίας, Mahmood όπου είχε κερδίσει τη 2η θέση το 2019 με το τραγούδι Soldi.

Marco Mengoni | Ο εκπρόσωπος της Ιταλίας είναι ζευγάρι με ένα πολύ οικείο πρόσωπο της Eurovision

Η Μαίρη Αργυριάδου μέσα από την εκπομπή "Breakfast@Star", ανέφερε πως οι δυο τραγουδιστές έχουν έρθει πολύ κοντά, ενώ το καλοκαίρι πρόκειται να κάνουν μαζί διακοπές στη Μύκονο.

"Φαίνεται πως οι δυο τους έχουν έρθει πιο κοντά. Δεν ξέρουμε αν είναι σε σχέση μεταξύ τους ή δεν είναι, πάντως τα ειδησεογραφικά πρακτορεία τους θέλουν μαζί. Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε ότι το ζευγάρι θα έρθει το καλοκαίρι στη Μύκονο", είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος για τον Marco Mengoni και τον Mahmood.

Marco Mengoni | Ο εκπρόσωπος της Ιταλίας είναι ζευγάρι με ένα πολύ οικείο πρόσωπο της Eurovision - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ