Follow us

Νόνη Δούνια | Τα πανέμορφα παιδιά της μεγάλωσαν και της μοιάζουν εκπληκτικά - Δείτε τη φωτογραφία

Η Νόνη Δούνια ποζάρει χαμογελαστή με τον γιο και την κόρη της και ενθουσιάζει τους followers της στο Instagram.

MissBloom TEAM
Η Νόνη Δούνια δείχνει τον πιο safe τρόπο για να φορέσεις τζιν σε βραδινή έξοδο NDP Photo Agency

Η Νόνη Δούνια ήταν και είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες της showbiz. Από όταν τη γνωρίσαμε πρώτη φορά, το 1996, μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία μέχρι και σήμερα παραμένει εξίσου εντυπωσιακή, ενώ η ζωή της έχει αλλάξει πλήρως από τότε.

Πλέον, η ίδια δεν ασχολείται με το μόντελινγκ, αλλά με την πολιτική, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει και μία υπέροχη οικογένεια, με τον συζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της.

Ο γιος και η κόρη του ζευγαριού ήρθαν το 2005 και το 2006 αντίστοιχα, ολοκληρώνοντας με το καλύτερο τρόπο την οικογενειακή του ευτυχία. Ωστόσο, επειδή η βουλευτής διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, δεν τους βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις.

Πρόσφατα, όμως, και με αφορμή τη γιορτή της μητέρα η Νόνη Δούνια δημοσίευσε μία πολύ γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που μας έδωσε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε την καταπληκτική ομοιότητά της με τα δύο της παιδιά.

Συγκεκριμένα, το πρώην μοντέλο μοιράστηκε με τους ακολούθους της μία φωτογραφία στην οποία εκείνη, ο Στάθης και η Ρία ποζάρουν χαμογελαστοί. Το γλυκό στιγμιότυπο, συνόδευσε με τη λεζάντα: "Η ζωή δεν έρχεται με οδηγίες αλλά έρχεται με μια μαμά! Το να είσαι μαμά είναι η πιο απαιτητική αλλά και η πιο απολαυστική αποστολή του κόσμου! Το να είσαι κόρη, πάλι, ένα "καταφύγιο" στοργής και ασφάλειας. Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες! Να χαιρόμαστε τα παιδιά μας!#zaketanapareis".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ