Follow us

Έλλη Κοκκίνου | Οι σπάνιες φωτογραφίες του έφηβου γιου της με αφορμή τα γενέθλιά του

"Η αρχή μιας νέας ζωής για εμένα μαζί με εσένα 15 χρόνια τώρα…"

MissBloom TEAM
Έλλη Κοκκίνου Instagram

Με ένα γλυκό κείμενο και μία σειρά από σπάνιες φωτογραφίες θέλησε η Έλλη Κοκκίνου να πει "χρόνια πολλά" στον γιο της. Η γνωστή τραγουδίστρια με αφορμή τα γενέθλια του Αλεξάνδρου δημοσίευσε ένα υπέροχο post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε σπάνιες φωτογραφίες του 15χρονου.

Έλλη Κοκκίνου | "Εγώ γνώρισα τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη στη Δέσποινα Βανδή"

Πιο αναλυτικά, ο γιος της τραγουδίστριας έκλεισε τα 15 του χρόνια και εκείνη το γιόρτασε με διάφορες, σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή του. Η ίδια μάλιστα, σημείωσε στη λεζάντα των φωτογραφιών πως όταν γεννήθηκε ο Αλέξανδρος ξεκίνησε η ζωή της ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο πολύ τον αγαπά.

"17/05/2008 ώρα 03:05. Η αρχή μιας νέας ζωής για εμένα μαζί με εσένα 15 χρόνια τώρα. Το πόσο σε αγαπώ δεν περιγράφεται με λόγια. Ό,τι και να πω φαντάζει μικρό, ελάχιστο. Άλλωστε όταν η αγάπη εκφράζεται με πράξεις τα λόγια είναι περιττά. Μου φτάνει που εσύ ξέρεις, αγόρι μου καλό. Χρόνια σου πολλά, φωτεινά, υπέροχα, τυχερά και όπως τα ονειρεύεσαι παλικαράκι μου γιατί τα αξίζεις!! Η μαμά σου."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ