Follow us

Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη | Φόρεσαν τα πιο girly μίνι φορέματα για καλοκαιρινή βάφτιση

Πιο λαμπερές από ποτέ, η Όλγα και η Γωγώ Φαρμάκη είναι η στιλιστική έμπνευσή μας για τις βαφτίσεις του καλοκαιριού.

MissBloom TEAM
Όλγα - Γωγώ Φαρμάκη NDP Photo Agency

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλοι γνωρίζουν πως οι γάμοι και οι βαφτίσεις πληθαίνουν αυτούς τους μήνες. Έτσι, αρκετές από εμάς έχουμε ήδη αρχίσει την αναζήτηση του ιδανικού outfit για αυτές τις επίσημες περιστάσεις που, η αλήθεια είναι πως απαιτούν ένα πιο προσεγμένο και εντυπωσιακό styling.

Την απαραίτητη έμπνευση, ωστόσο, τη βρήκαμε σε παλαιότερα looks της Όλγας και της Γωγώς Φαρμάκη, οι οποίες δε μας απογοητεύουν ποτέ στιλιστικά.

Κάθε εμφάνιση των δύο καλλονών αδερφών παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδυματολογικό ενδιαφέρον, είτε πρόκειται για ένα χαλαρό outfit σε πρωινή βόλτα είτε για ένα "grande" σύνολο σε μία από τις πιο λαμπερές εξόδους τους.

Στην προκειμένη περίπτωση, μιλάμε για τα σύνολα που επέλεξαν στη βάφτιση της κόρης της Όλγας Φαρμάκη, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Με μία φράση, θα χαρακτηρίζαμε τα looks των δύο γυναικών "ultra girly" και οφείλουμε να παραδεχθούμε πως δε θα μπορούσαν να έχουν επιλέξει πιο κατάλληλα φορέματα σε κοριτσίστικη βάφτιση.

Τα looks της Όλγας και της Γωγώς Φαρμάκη

Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη | Φόρεσαν τα πιο girly μίνι φορέματα για καλοκαιρινή βάφτιση
Όλγα - Γωγώ Φαρμάκη

Συγκεκριμένα, η πανευτυχής μητέρα, Όλγα Φαρμάκη, φόρεσε ένα μίνι φόρεμα με το κάτω μέρος να παραπέμπει σε τουτού μπαλέτου, σε μία ροζ παστέλ απόχρωση. Η αδερφή της, Όλγα, επέλεξε ένα μίνι ολόλευκο φόρεμα σε παρόμοια Α γραμμή, με πληθωρικούς φιόγκους που έδεναν στους ώμους. Και οι δυο τους, ολοκλήρωσαν τα looks με ψηλοτάκουνα πέδιλα που αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα πόδια τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ