Follow us

Μαρία Λαζαρίδου η αλτρουίστρια | Η όμορφη μαγείρισσα του "MasterChef" "παραδίδει" μαθήματα girl power κι εμείς τη χειροκροτούμε

"Η Μαρία Μπέη είναι ένα κορίτσι με πάρα πολλές δεξιότητες..."

MissBloom TEAM
Μαρία Λαζαρίδου Instagram

Η Μαρία Λαζαρίδου ήταν αυτή που αποχώρησε χθες από το "MasterChef", εγκαταλείποντας για πάντα το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και το έπαθλο των πενήντα χιλιάδων ευρώ. Η όμορφη και γλυκιά μαγείρισσα έκανε σήμερα το πρωί δηλώσεις στην εκπομπή "Breakfast@Star", όπου μεταξύ άλλων δίδαξε με τον τρόπο της girl power.

Master Chef Babies | Οι τρεις αγαπημένοι κριτές είναι πλέον χαζομπαμπάδες και το απολαμβάνουν

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Λαζαρίδου αναφέρθηκε στην αποχώρησή της και στην πορεία της στο παιχνίδι ενώ μίλησε για την συμπαίκτρια και συνάδελφό της με τα πιο όμορφα λόγια. Συγκεκριμένα, η ίδια τόνισε τις δεξιότητες που έχει η Μαρία Μπέη ενώ υπογράμμισε πως όλοι οι παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα στον διαγωνισμό αξίζουν τη νίκη.

"Δεν είχα στεναχώρια την στιγμή της αποχώρησης. Ήταν συγκίνηση, δάκρυα χαράς και ανακούφισης που προχωράω και εξελίσσομαι. Πέρασα καλά, ένας κύκλος έκλεισε και ξεκινάει ένας άλλος. Φυσικά είχα σκεφτεί και την πρωτιά αλλά για μένα έχει σημασία το ταξίδι και πραγματικά φέτος πέρασα τρομερά."

"Βγαίνοντας από το MasterChef 5 δεν ήξερα τι με περιμένει έξω. Φέτος όμως ήξερα τι θα με περιμένει έξω και ήξερα ότι έρχονται πολλά ωραία πράγματα οπότε ανακουφίστηκα με αυτό. Ξέροντας ότι το μέλλον είναι μεγάλο."

"Ανάμεσα στους πέντε που έχουν μείνει στο MasterChef, o καθένας αξίζει για διαφορετικούς λόγους να είναι νικητής. Η Μαρία Μπέη είναι ένα κορίτσι με πάρα πολλές δεξιότητες, για μένα είναι γεννημένη για το MasterChef. Δεν είναι μια καθημερινή μαγείρισσα, όπως θα μπορούσα να είμαι εγώ, αλλά είναι κάτι άλλο. Έχει δημιουργήσει μια δική της πορεία, ένα δικό της επάγγελμα για μένα.", δήλωσε η Μαρία Λαζαρίδου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ