Follow us

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας | Κάνουν θαλάσσια σπορ και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Το γλυκό στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Μαριέττα Χρουσαλά στο προφίλ της στο Instagram.

MissBloom TEAM
Μαριέττα Χρουσαλά NDP Photo Agency

Μπορεί η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας να είναι παντρεμένοι από το 2010, όμως ο έρωτάς τους φαίνεται πως παραμένει αναλλοίωτος στο χρόνο. Η πιο πρόσφατη απόδειξη αυτού είναι η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε το μοντέλο με τον αγαπημένο της, κάνοντας το Instagram να "λιώσει" από τη γλύκα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, μάλιστα, δημοσιεύει συχνά κοινές του φωτογραφίες από τα ταξίδια του αλλα και τις καθημερινές του στιγμές. Ιδιαίτερα η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media, φροντίζει να μοιράζεται συχνά με τους followers της στιγμιότυπα με τον σύζυγό της, και έτσι έκανε και αυτή τη φορά.

Οι δυο τους, φαίνεται πως ταξίδεψαν στα νησιά της χώρας μας και έτσι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν μαζί δραστηριότητες στη θάλασσα. Συγκεκριμένα, έκαναν βόλτα με το jet ski με τον Λέοντα Πατίτσα να οδηγάει και τη Μαριέττα Χρουσαλά να απαθανατίζει την εμπειρία τους σε ένα γλυκό στιγμιότυπο.

Η Μαριέττα Χρουσαλά φορούσε ένα πολύχρωμο μπικίνι και τα γυαλιά ηλίου της, ενώ ήταν άβαφη και πιο λαμπερή από ποτέ, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη συντροφιά του αγαπημένου της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ