Follow us

H Lily-Rose Depp για την επιστροφή του Johnny Depp στα Hollywood | "Είμαι πολύ ευτυχισμένη για εκείνον"

Η Lily-Rose Depp είναι ιδιαίτερα περήφανη για τον πατέρα της.

Lily Rose Depp Splash News/Ideal Image

Η νεαρή ηθοποιός Lily-Rose Depp βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, ύστερα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην σειρά του τραγουδιστή Weeknd, ''The Idol''. Με αφορμή αυτό εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ στις Κάννες όπου έκανε και κάποιες δηλώσεις.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην επιστροφή του πατέρα της Johnny Depp στον κινηματογράφο, όπου χαρακτηριστικά δήλωσε: "Είμαι πολύ ευτυχισμένη για εκείνον. Είμαι ενθουσιασμένη. Και είναι φοβερό που έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πρότζεκτ, για τα οποία είμαστε πολύ περήφανοι".

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι ο ταλαντούχος ηθοποιός Johnny Depp, είχε παρευρεθεί στις Κάννες για την πρεμιέρα της γαλλόφωνης ταινίας, "Jeanne Du Barry”, στην οποία πρωταγωνιστεί ως Λουδοβίκος XV. Μάλιστα, μετά την προβολή της ταινίας, το κοινό χειροκρότησε όρθιο για επτά λεπτά, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να κλάψει από συγκίνηση.

Όσον αφορά τον ρόλο της Lily-Rose Depp και την πρεμιέρα τόνισε: "Ήταν η πρώτη φορά που το παρακολούθησα με κοινό και ήταν απίστευτο. Ένιωσα ότι ήταν μια όμορφη γιορτή. Ήταν το αποκορύφωμα όσων έχουμε περάσει μαζί. Μια όμορφη διαδικασία κι η δημιουργία αυτής της μικρής οικογένειας που είμαστε πλέον. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι για την ανταπόκριση στην αίθουσα".

H Lily-Rose Depp για την επιστροφή του Johnny Depp στα Hollywood | "Είμαι πολύ ευτυχισμένη για εκείνον"

Για τις φήμες που ήθελαν το πλατό να είναι τοξικό σχολίασε: "Είναι πάντα λυπηρό κι απογοητευτικό να βλέπεις άσχημα, ψεύτικα πράγματα για κάποιον που νοιάζεσαι και ξέρεις ότι δεν είναι έτσι. Αυτό δεν αντανακλά καθόλου την εμπειρία μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ