Follow us

Τι συμβαίνει με τον Jamie Foxx; 50 μέρες μετά παραμένει ακόμη μυστήριο η κατάσταση της υγείας του

Θετικές εξελίξεις για την πορεία της υγείας του γνωστού ηθοποιού Jamie Foxx.

Jamie Foxx Splash

Ο διάσημος ηθοποιός Jamie Foxx είχε ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, άγνωστης φύσεως, που πιθανότατα είχε να κάνει με κάποιο νευρολογικό θέμα, καθώς η κλινική στην οποία νοσηλευόταν ήταν ειδική στην "ανάρρωση από εγκεφαλικό επεισόδιο".

Στις 12 Απριλίου, η κόρη του Corinne Foxx αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα προβλήματα υγείας του πατέρας της με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, χάρη στην ταχεία δράση και την άριστη φροντίδα, βρίσκεται ήδη στον δρόμο της ανάρρωσης".

Ωστόσο, 50 ημέρες μετά την είδηση αυτή, δεν έχει μαθευτεί η αιτία νοσηλείας του. Πηγή αποκάλυψε την πρόοδο του σταρ του Χόλιγουντ στο περιοδικό OK!. "Η οικογένειά του ήθελε να έχει μια ήρεμη ανάρρωση. Χρειαζόταν χρόνο για να γίνει καλά και προτίμησαν να κρατήσουν τα πράγματα ιδιωτικά μέχρι να απομακρυνθεί εντελώς ο κίνδυνος για την υγεία του. Γι' αυτό και υπήρχε και υπάρχει ένα πέπλο μυστήριο για το τι ακριβώς έχει συμβεί".

Θετική εξέλιξη ανέφερε επίσης για την υγεία του ηθοποιού. "Ο Jamie εκπλήσσει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών του, με την αξιοσημείωτη πρόοδό του".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ